24. Februar 2003

Indendørs turnering i Hammel

I en indendørs turnering søndag i Hammel repræsenterede 7 smølfer vores sponsor Hydro/Texaco. Spillet der blev disket op med var dog langt fra mindeværdigt. Det startede skidt da der blev chockstartet i første kamp, hvor vi kom bagud lige efter bolden var givet op. Det viste sig dog at det andet hold absolut ikke var det bedste og vi styrede så resten af kampen, men da vi kun magtede at score en enkelt gang i de syv minutter kampen varede, måtte vi tage til takke med et noget utilfredsstillende uafgjort resultat.
Det viste sig at vi var kommet i pulje med sidst års vinder og da vi mødte dem blev det da også til en regulær afklapsning. Dermed var vi så godt som ude og dette blev cementeret da vi i næste kamp løb ind i endnu et nederlag. Sidste kamp var mod gruppens absolut dårligste hold, men det forhindrede os ikke i at komme bagud, og kun med store problemer magte at hive en kneben 2-1 sejr i land. Dermed endte vi på en delt tredje-plads af de fem, hvis man glemmer målscoren, hvilket vi afgjort prøver på.
Set bagefter burde vi i hvertfald have fået 2 sikre sejre, og så måske et uafgjort. Nederlaget til sidste års mestre var det nok svært at have gjort noget ved.

Snefens