1. Marts 2003

Sejr smidt væk efter drop

Efter at være kommet foran 2-0 resulterede to målmandsdrop i at smølferne måtte tage til takke med et uafgjort resultat i årets første træningskamp.
Kampen blev spillet i let frost, med en frisk vind på tværs af den frosthårde bane. Smølferne var uden decideret målmand, så det blev aftalt at Sølvsten startede i trøjen, hvorefter han ville blive afløst senere i kampen. Spillet var i starten ganske nydeligt og især på højre fløj blev der kombineret godt med efterfølgende indlæg. Disse lå dog for ofte ikke godt nok, så det blev ikke til deciderede chancer. Det kom dog efter godt 10 minutter, da Dif kastede et langt indkast til Stoffer i feltet. Han fik vendt rundt og sendt bolden i mål til føring. Spillet forsatte i den gode stil og 10 minutter senere kunne Stoffer så gøre det til 2-0 da han kørte rundt med forsvaret inden han afsluttede fladt forbi målmanden.
I den anden ende gjorde Sølvsten det op til dette punkt acceptabelt, skønt samtlige udspark blev flade. Den acceptable indsats blev dog brat sat over styr, da han lavede et gevaldigt drop i sit forsøg på at gribe en fuldstændig harmløs bold. Den endte hos en af modstanderne, der kunne sparke den ind i det åbne mål. Minutter senere gik det endnu engang galt. Et forsøg på at gribe bolden lagt ind på et hjørnespark mislykkedes og så stod der 2-2.
Pausen kom og 2-m trak i trøjen. Også han havde problemer med udsparkene der for det meste røg ud over den højre side. Samtidig blev der nu langt mellem organiseret spil på banen med dertil hørende mangel på chancer for begge hold. Det blev faktisk kun til én decideret chance, da Sølvsten misbrugte på det skammeligste i en situation hvor han og Stoffer var alene med målmanden.
Det bedste ved kampen må siges at være forsvaret der havde godt styr på Posten, som ikke havde en eneste åben chance i løbet af kampen med undtagelse af de to drop.

Kampfakta: Aarhus Posten - AC Smølf