1. Maj 2003

Smølferne sikkert videre til 3. runde

Det var i sikker stil at AC Smølf kørte sejren hjem i 2. runde af JBU-cuppen, og nu ventes der blot på lodtrækningen for at se hvem næste modstander bliver.
Sejren over BB 82 blev grundlagt i den først halve time af kampen hvor smølferne spillede fodbold meget bedre end i de seneste kampe. Forsvaret spillede sikkert rundt og bolden blev ført op efter behov enten over fløjen eller gennem midten. De mange lange bolde for det meste undgået og vigtigts af alt var mængden af fejlafleveringer meget lavere.
Der var to debutanter på smølfeholdet. Anders "Dejbjerg" Kyed og Anders Toft. Dejbjerg spillede som den venstre back og klarede sin officielle debut (han har tidligere spillet med i en af træningskampene) så godt at han efter kampen blev kåret til kampens spiller. I den anden ende startede Toft på toppen, og kunne tidligt have bragt smølferne foran. Gamle trak hele vejen igennem BB 82's forsvar og kunne selv have afsluttet, men spillede i stedet på tværs til den frie Toft. Uheldigvis var banen visse steder lidt ujævn og et pludseligt opspring gjorde at bolden blev sendt over målet. Toft gjorde det dog godt igen få minutter senere da Stoffer sendte en bold ind fra højre side. Den lå perfekt og Toft kunne heade bolden sikkert i nettet til 1-0.
To minutter senere scorede smølferne igen og det var igen på hovedstød. Et hjørnespark fra René nåede Niels der så også kunne heade den ind. Ca. 10 minutter senere kunne René så selv sende bolden i nettet. Direkte på frispark gik bolden ind, efter at have snittet overliggeren.
I hele denne periode havde BB 82 ikke engang været tæt på at komme ind i kampen, men 3-0 føringen fik tilsyneladende smølferne til at slappe lidt mere af. De fik dog kun en enkelt chance , men Christian i målet kunne let afværge bolden.
I anden halvleg kom spillet aldrig helt op på samme niveau som i starten af kampen, men det blev alligevel til et par chancer til smølferne, men det blev ikke til flere smølfescoringer. BB 82 var som i slutningen af først halvleg kommet lidt mere med, men aldrig så de fik startet et egentligt pres. Chancer fik de heller ikke rigtigt, men de kunne i kampens slutminutter få et trøstemål. En spiller på deres højre fløj blev ikke presset nok og kunne så, måske lidt heldigt sætte bolden over Christian (der måske stod lidt langt ude) og ind i det fjerne hjørne.

Kampfakta: BB 82, Aarhus - AC Smølf