3. Maj 2003

2-1 nederlag til ASA

I kampen mod ASA kom spillet slet op i det gear som ellers gav smølferne videre deltagelse i JBU-cuppen i torsdags.
Efter at Christian havde dækket målet i to kampe i fraværet af Bindzus, var Dif nu valgt til at klarer skærene, og det blev da heller ikke i denne kamp at det var fraværet af målmand der afgjorde kampen.
Det startede lovende og i det niende minut blev smølferne tilkendt et straffespark, da ASA's målmand kom hovedløst ned i hælene på Vork der dækkede bolden ved baglinien. Vork sparkede selv, hvilket man som bekendt ikke skal, og han misbrugte da også chancen. Målmanden kunne gøre skaden god igen, ved at parrere Vork's sløve skud. Bolden gik til hjørne og på det efterfølgende indlæg fra Højgaard gik bolden til bagerste stolpe hvor Sten kunne sætte den sikkert ind med hovedet.
Smølferne havde op til flere gange spil helt oppe i ASA's felt, flere gange efter at vores angribere havde presset bolden fra forsvaret, men der var ikke konsekvens nok og bolden blev ikke flyttet hurtigt nok rundt hvorefter deres forsvarer kunne nå tilbage, så chancerne løb ud i sandet (som banen var rig på).
Ti minutter efter Sten's scoring fik de så udlignet. Senere fik de desuden underkendt et mål. Om det var pga. af offside eller at deres angribere havde råbt "Jeg har!" da han løb hen til bolden er jeg ikke lige klar over. Dommeren var i det hele taget lidt suspekt i hans kendelser, men man kan ikke sige det udelukkende var tik nogen af holdenes fordel eller afgørende for kampen. Han uddelte dog de første gule kort til smølferne i denne sæson. Vork fik det første efter han tacklede deres målmand i en jagt efter bolden en halv time inde i kampen.
I anden halvleg var det Jan der fik det andet efter en tackling omkring midtercirklen. De to kort gjorde det ikke nemmere at få styr på kampen. Smølferne var dog fuldtallige da det lykkedes for ASA at score hvad der skulle vise sig at være det afgørende mål. En tur af en af deres fløje ned af vores venstre side blev ikke bremset og bolden endte til en af deres spillere der fik alt for meget plads lige foran målet, og næsten ikke kunne undgå at score.
Smølferne kunne ikke svare igen på dette, idet de simpelthen ikke magtede at score på de chancer de også havde i halvlegen.

Kampfakta: ASA, Aarhus - AC Smølf

Der er blevet trukket lod i JBU-cuppen og i tredje runde bliver modstanderen RTI/Baunehøj på hjemmebane. De rykkede sidste år op i serie 4, og er desuden finalister fra det års cup (som dengang kun var serie 5/6). Kampen spilles torsdag 22. Maj, kl 19.

Snefens