11. Maj 2003

Formen fundet igen efter stor-sejr

Efter seks kampe uden sejr på hjemmebane fik smølferne endelig hevet en sejr i land, da de på overbevisende måde slog IHF 5-1.
Kampen blev startet i et hæsblæsende tempo, med smølferne som de klart dominerende. Allerede efter 5 minutter burde Stoffer have bragt os i front da han han skulle sætte bolden behersket i et tomt mål, men fra kanten af feltet blev den ikke ramt ordentligt og gik lige forbi. Få minutter efter lykkedes det dog, da et hårdt indlæg af Toft fra højre side ikke kom under målmandens kontrol, og Jeppe kunne komme forrest med en lang tå og prikke bolden ind.
De meget store chancer kom fortsat til smølferne og efter første halvleg burde smølferne mindst have ført med to-tre mål. I smølfemålet var turen forresten kommet til Højgaard at vise sine evner mellem stængerne, men IHF havde inden halvlegen ikke en eneste reel chance inden for målrammen, så det blev der ikke så meget af.
Presset fra smølferne fortsatte efter pausen, og efter et kvarter kunne Stoffer endelig få hul på bylden i denne sæson. En bold fra Toft gav Stoffer frit løb mod målet, og efter at have driblet uden om målmanden kunne han løbe den i mål. En fem minutter senere blev kampen tilsyneladende lukket da Jens kunne sætte bolden ind i et tomt mål, efter et skud var blev parreret af deres målmand. De svarede dog hurtigt igen, men det må udelukkende tages på Højgaards trøje. Efter først at have spillet bolden lige til en modspiller på et udspark, lavede han et fælt drop da han i stedet for at redde det meget tamme skud, forsøgte at lægge sig ovenpå bolden, med det resultat at den trillede under ham og ind i mål.
Der var i denne periode en tendens til at IHF kom lidt for meget ind i kampen, dog uden at blive helt farlige. Det blev dog brat stoppet, da et indlæg fra Jeppe fra venstre side kørte lige op i det fjerne hjørne. Herefter var de slået og helt fortjent blev sejren kun større da stoffer, sekunder før slutfløjtet, hoppede højere end både forsvarer og målmand og headede bolden i mål til 5-1.
Lidt ærgeligt at der blev lukket et mål ind på det eneste skud de havde inden for rammen, men på den anden side stod forsvaret yderst fornuftigt og der blev figtet over hele linien.

Kampfakta: AC Smølf - IHF/Aarhus

Efter flere opfordringer er afstemningen om klubbens største tøffelhelt kommet op igen.