13. Maj 2003

Opturen forsætter, nu med rent mål

For første gang i 7 måneder lykkedes det for smølferne at hold målet rent. Det endte med en 3-0 sejr over VRI.
Hvis buret skulle være holdt rent burde det nok hellere have været i forrige kamp, for VRI kom da frem til chancer, og med Dejbjerg i målet stod man da også og tog sig til hovedet en gang i mellem, over boldens dansen på vores målinie. F.eks i de første minutter hvor han på forunderlig vis fumlede en relativ harmløs bold tilbage mod målet men lige akkurat nåede at redde den på stregen.
I den anden ende var chancerne noget mere åbenlyse, og det viste sig at vores to frontløbere kunne spurte fra forsvaret ved at lægge dybe bolde op ad banen. I kampens løb lykkedes det dog at brænde mindst 4 af sådanne totale friløbere, og i stedet blev målene scoret i mere pressede omgivelser.
Det første kom efter lidt tilfældigt spil ved deres felt. René sparkede bolden højt videre til Vork der i feltet fik den taget ned og sparket mod mål. Den snittede vist en forsvarspiller, men gik alligevel i kassen til pauseføring.
Vork stod også bag det andet mål, da han af jonglerede rundt med bolden foran et passivt forsvar og igen med venstrebenet kunne sætte bolden ind. Sidste mål stod Stoffer for, da han kom først på en bold der var blevet afrettet ind på stolpen. Inden målmanden nåede frem fik han den prikket ind til resultatet 3-0.
Alt i alt en udemærket kamp. Forsvaret var igen rimeligt stabilt men, det brændte en gang i mellem på ved dødboldssituationer ved vores mål. I angrebet blev der brændt alt for mange chancer som der bare SKAL score på en gang imellem, men vi var så heldige at score på de lidt mindre åbenlyse chancer.

Kampfakta: VRI - AC Smølf

Som det ses afprøves der med lidt mere information om kampen. Desuden er mere detaljerede sider for de enkelte spillere ved at blive lavet. En smagsprøve på dette kan ses ved at klikke på Stoffers navn, og derefter klikke på "Ialt" i tabellen. Så får man informationer om de kampe han har spillet.
Tilsvarende sider vil komme op for de øvrige spillere lidt efter lidt, når jeg får tid til det.

Snefens