7. September 2003

Endnu en hjemmebanesejr

Diverse udsætninger af kampe betød at smølferne for tredje gang i træk havde hjemmebane og det har ført til lige så mange sejre. Denne gang gik det ud over ASA som blev besejret 2-0.
Efter at have tabt til dem ved to tidligere møder var revanchen på sin plads. Det virkede dog ikke som helt det samme hold som tidligere, da der var en del MEGET unge spillere, og de havde kun én spiller der var større en gennemsnittet (blandt smølferne døbt Honey Monster).
Vork og Toft startede på toppen og det førte til et par chancer der nok BURDE være scoret på, men skarpheden manglede i starten. Det var lige indtil Vork bragte os foran i det 20. minut. Efter at have modtaget en aflevering fra Toft var han lige ved at drible den ind i målmanden, men fik til sidst sendt den forbi og ind i mål.
ASA havde i den anden ende en hel del hjørnespark, men de havde en stor fejlprocent på disse, så det blev ikke rigtig til gode afslutninger og der stod stadig 1-0 ved pausen.
Ti minutter inde i anden halvleg blev det så til 2-0. Et frispark et par meter uden for feltet blev eksekveret af Dif, der fik godt ramt på bolden, så selv om den sad i målmandens side, kunne han ikke redde den.
I den anden ende lykkedes det desuden ASA at få bolden i nettet, men målscoreren kom fra en tyk off-side, så det blev underkendt. ASA fik noget senere så et noget tvivlsomt straffespark, da 2-meter og Honey Monster gik op i en hovedstødsduél. Men som Vork i det forrige møde kunne de ikke score, da bolden, omend med god fart, ikke sad specielt yderligt og Thomas i mål kunne så parere skuddet.
Det var det tætteste de kom på at score, og kampen sluttede 2-0. Det den mest vil blive husket for er nok de utrolig mange (ukorrekte) off-side kendelser der blev lavet, og som var tæt på at afføde en dele kort pga. brok fra smølferne.

Kampfakta: AC Smølf - ASA, Aarhus 2

Snefens