2. Oktober 2003

Skandaløst spil to kampe i træk

Efter praktisk set at have misset chancen for oprykning efter nederlaget til Turanspor, var det yderst sørgelige indsatser der gav yderligere to nederlag i de følgende kampe mod Aarhus 1900 og FFD/Kralupy og dermed også gjorde det mere end teoretisk umuligt at nå noget denne sæson.

I kampen mod 1900, der blev spillet i meget stærk vind, var første halvleg egentlig jævnt ringe fra begge sider, hvor smølferne stod for noget af det eneste der lignede en farlig chance. Efter halvlegen udviklet spillet sig dog katastrofalt og der blev ikke spillet noget der lignede en fornuftig bold fra smølfesiden. Fejlafleveringer forekom i en mængde ikke set før og 1900 kunne så score på et kikset spark der blev stoppet i vinden og faldt noget nær lodret ned i mål, bag Thomas der havde set den over. 1900's andet mål var lige så tåbeligt, da det blev scoret efter klumpspil foran målet, man sjældent ser i selv mikroput kampe.

I den anden kamp var spillet ikke blevet meget bedre og noget af det eneste positive der kan siges om første halvleg var at der stort set blev scoret på de to chancer vi havde, begge lavet kort efter FFD's scoringer. FFD fik endda et rødt kort efter at en af deres spillere havde skubbet Gamle omkuld, så med en mand i overtal fra anden halvlegs start burde det kunne lade sig gøre at få noget ud af kampen. At spille i overtal var dog mere end smølferne kunne klare og i løbet af en lille halv time havde de scoret 4 yderligere gange, på mål hvor koncentrationen var ikke-eksisterende hos AC Smølf. Det blev toppet med en smølfeudvisning efter en noget bedugget Dejbjerg sparkede en Kralupy spiller. Efter igen at være blevet et lige antal spillere, blev der så sjovt nok ikke scoret mere i den kamp der endte 6-2.

AC Smølf har nu to kampe tilbage, begge mod lavere rangerende hold, men hvis der ikke sker noget drastisk med spillet er der intet til hinder for at de kampe også kan tabes.

Kampfakta: AC Smølf - Aarhus 1900
Kampfakta: FFD/Kralupy - AC Smølf