22. Oktober 2003

Sæson sluttet af med sejr

Sæsonen blev i de sidste to kampe sluttet af med et nederlag og en sejr, og slutplaceringen blev dermed som sidste år en fjerdeplads i puljen.

Mod Røde Fane lod spillet som i de forrige kampe stadig meget tilbage at ønske og de eneste chancer det lykkedes at spille frem til var et, for forkert offside, annuleret mål og så et frispark der snittede overliggeren. At nederlaget så ikke blev større kan tilskrives Bindzus i målet som rejste sig efter den katastrofale kamp mod FFD. Han blokerede således alt som Røde Stjerne sendte imod ham med den ene stjerneredning efter den anden, og kun en enkelt gang lavede han en tåger, da han endte ude ved hjørneflaget i et forsøg på at dække en af deres angribere af. Der blev dog ikke scoret i den situation, og målet som de til sidst fik lavet kan ikke klandres ham, og han blev da også kåret til kampens spiller. Lige efter Røde Fanes mål blev Dif så smidt ud i ti minutter, og han var knapt kommet på banen igen, før han fik sit andet gule kort, denne gang fordi dommeren mente han brokkede sig. I undertal blev spillet så kun endnu mere håbløst, men kampen endte 1-0.

Efter en uges oversidning pga. Boreas udgåen var det så blevet tid til sidste kamp mod Åbyhøj, puljens absolutte bundhold. Der var lidt spillermangel, hvilket blandt anden betød at banens mindste spiller, Hofflund, trak i målmandstrøjen i første halvleg.
Hvad der for en gangs skyld ikke var mangel på, var en neger på holdet. Der var endda to af slagsen, idet 2-m og Dejbjerg begge ankom iklædt sort skocreme og camouflagemaling fra top til tå.
Kampen blev iøvrigt spillet på landets mest skæve bane, med en niveauforskel på de to sidelinier der nærmede sig de 2 meter.
Det startede planmæssigt, da der allerede stod 1-0 efter et par minutter. Åbyhøj havde tydeligvis til hensigt at spille mest muligt på Off-side i forsvaret, men der blev ikke fløjtet på Stoffer der satte ned af højre side og hurtigt trak ind mod mål (det gik jo nedad), hvor han kunne spille en fri Toft der satte den ind.
Lidt senere kunne føringen være blevet øget, da Sten fik bolden efter klumpspil foran Åbyhøjs mål, men han fik for lang tid at tænke i og løftede den lige op i målmandens favn.
Hofflund i målet var endnu ikke blevet testet, men det kom efter et lille kvarters tid, da Åbyhøj fik straffespark efter at deres angriber var blevet sparket ned af en negerne. De omsatte chancen til mål, med et hårdt spark højt i målet.
Stillingen varede dog ikke ved og Stoffer øgede således til både 2-1 og 3-1, begge gange efter at være blevet spillet af Toft. Sidste mål endda scoret mens Negersmølfen Dejbjerg var ude efter et gult kort for at komme for sent i et forsøg på at sparke bolden væk. Han blev samtidig skadet og det blev besluttet at han skulle ind i mål I anden halvleg.
Åbyhøj nåede dog at få reduceret lige inden pausen, ved et mål hvor Hofflund absolut ikke så godt ud.
I anden halvleg begyndte overvægten til smølferne efterhånden at forsvinde og Åbyhøj kunne 15-20 minutter inde i halvlegen score to mål til den katastrofale stilling 4-3. Det bragte dem virkelig i hopla og de var uhyre tæt på at komme på 5-3, men langskuddet blev lige akkurat reddet på stolpen af Dejbjerg.
Det var svært at se hvordan kampen skulle kunne vende, men så kom forløsningen i form at et af Jeppe's (sammen med Jens) patenterede indlæg's-mål, fra ca. 40 meter til stillingen 4-4. Det fik Åbyhøj til at falde komplet sammen, og 4 minutter senere førte smølferne 6-4 efter mål af Dif og Toft.
Toft lukkede og slukkede med et par minutter tilbage ved at score til resultatet 7-4.

Kampfakta: Røde Fane - AC Smølf
Kampfakta: Aabyhøj IF 3 - AC Smølf