18. April 2004

Første kamp på ny hjemmebane endte med sejr

Smølferne havde deres første kamp på deres nye hjemmebane på Holme Skole og det blev til en 3-2 sejr over IHF.
Banen i sig selv var ikke meget bedre end Rundhøj, så poleret fodbold blev der ikke meget af. Defensivt lykkedes det igen til at starte med, at holde modstanderen fra at komme til kvalificerede afslutninger, mens det offensivt til gengæld også udmøntede sig i færre chancer end det antal man var ved at vænne sig til at vade i efter de første to kampe.
Der skulle således personlige fejl til, før kampen kom igang, og noget ufortjent var det IHF der åbnede op, efter en lang bold frem fra IHF blev fejlbedømt af Marcel der som sidste mand lavede et hul i luften og gave IHF's angriber en stor chance. 2-meter nåede tilbage og fik blokeret i første omgang, men i andet forsøg fik IHF alligevel sparket bolden ind bag Bindzus i målet.
Dette syntes IHF's forsvar måske var lidt uretfærdigt, for bare et minut efter lagde de sig til at snorksove, så Stoffer kunne løbe en tilfældig bold op og med et fladt skud bringe balance i regnskabet til pausen.
Smølferne åbnede bedst efter pausen, da Marcel 5 minutter inde i anden halvleg løftede en bold over IHF's forsvar til en fremstormende Christian der med et tørt hug sendte AC Smølf i front 2-1.
Det kunne have blevet 3-1 da bolden senere besluttede sig at hoppe et par gange på overliggeren, for derefter at falde ned til Stoffer, men hans saksespark sendte desværre bolden over mål.
Små 20 minutter før tid kom scoringen til 3-1 dog, da Jermiin med en flad bold til bagereste stolpe kunne finde en helt blank Westergreen der kunne skubbe bolden i mål.
Armene kom dog hurtigt ned, da der i minuttet efter kom en lang bold mod smølfernes felt. Bindzus kom ud af feltet men snittede kun bolden og IHF's angriber var hurtig over bolden og kunne trille den ind i det tomme mål til 3-2, kampens resultat.
Der kom således noget mere spænding ind i kampen end nødvendigt, men status er nu at AC Smølf ligger med maksimumpoint efter to kampe i puljen.

Kampfakta: AC Smølf - IHF/Aarhus 1