21. April 2004

Kort Cup-kamp endte i straffesparkskonkurrence

I anden runde af DONG-cup skulle AC Smølf møde Sorring/Toustrup IF fra toppen af serie 4, men desværre måtte kampen forkortes og straffesparkskonkurrencen blev tabt da der blev brændt på et enkelt af smølfernes forsøg.
En andet hold med hjemmebane på Holme skole skulle også spille cup kamp samme aften, men de havde kun flyttet kampstart til kl.17, hvilket ikke levnede nogen margen til vores kamp der var sat til kl 18:30. Uheldigvis flaskede det sig sådan at der i de døende minutter i denne første kamp blev udlignet, og begge hold var fast besluttet på først at skulle spille en halv time ekstra inden de gik i straffesparkskonkurrence. Denne var noget af det mest ynkeligste set længe og det var først da begge hold havde været gennem alle deres spillere halvanden gang, at der blev fundet en vinder.
Defor blev AC Smølfs kamp først fløjtet igang en time forsinket, og pga. det truende mørke blev en kamp på kun 2x30 minutter aftalt, efterfulgt af en eventuel straffesparkskonkurrence.
Smølfernes spil kørte ganske fornuftigt i første halvleg, på trods af den noget opkørte bane og sammenholdt med en god fighterindsats var det ganske fortjent at det blev til 1-0 efter 23 minutters spil, da 2-meter med en flad aflevering spillede ind til Toft på kanten af feltet, som kunne svinge højreskanken og knalde bolden i nettet.
Kort tid efter pausen kom Sorring/Toustrup dog tilbage i kampen, med udligning til 1-1, og generelt faldt smølfernes niveau en anelse. Det blev faktisk kun værre da der i 10 minutter blev spillet med en mand i overtal. Toft havde ganske vist et par chancer i halvlegen, men det var Sorring/Toustrup der var nær ved at snuppe sejren i de døende minutter, da forsvaret kiksede og modstanderne fik en hel friløber. Denne brændte de dog på det skammeligste og holdene gik til straffesparkskonkurrence.
Smølferne startede med at skyde, og begge hold scorede på deres første to forsøg. Herefter sendte Gotfred så uheldigvis sit skud over mål, og da de scorede på resten af deres forsøg vandt de samlet 6-5.

Kampfakta: AC Smølf - Sorring/Toustrup IF