1. Juni 2004

3 vigtige point hentet hjem

I en blæsende kamp fik AC Smølf skrabet 3 point sammen mod en af puljens bundhold AB.
Efter 3 nederlag på stribe var det med alvorlige miner at smølferne stillede op til kampen, der skulle afgøre om de stadig kunne hænge fast i toppen. Der skulle dog kun gå 5 minutter før det så meget skidt ud. En bold frem blev nået af AB ved baglinien og sendt ind til en total umarkeret spiller der med lethed kunne bringe AB i front.
Smølferne fik dog rejst sig og svaret igen allerede 8 minutter senere, da Martin fik sendt en bold ind til Gotfred der kunne trække fri og udligne. 20 minutter senere var det igen et indlæg fra højresiden der førte til mål, da Dif sendte bolden indover. AB kunne ikke få den væk og Jermiin dukkede op og scorede til 2-1.
Det kunne godt have været blevet både 3- og 4-1 inden pausen, men blandt andet Højgaard brændte slemt efter at have driblet forbi målmanden. Vinklen var ikke umulig, men bolden blev alligevel sendt forbi det tomme mål.
Efter pausen fik AB så en stor mulighed for at komme tilbage i kampen da der blev dømt straffe i forbindelse med et hjørnespark. Det skulle dog nok i stedet have været dømt i situationen der ledte op til hjørnet, men her fløjtede den tvivlsomme dommer ikke, og besluttede så åbenbart at kompensere for det ved først følgende lejlighed.
Men med Bindzus' redning kom det ikke til at betyde noget og 5 minutter senere blev det så til 3-1, efter at Dif havde trillet rundt med bolden i et halv minut i det lille felt før han afsluttede. Bolden blev reddet men Stoffer dukkede op ved den fjerne stolpe og prikke bolden ind.
AB fik reduceret et kvarter før tid direkte på frispark, hvorefter kampen endte 3-2.
Dermed tre vigtige point til smølferne i en kamp der burde være lukket i første halvleg. Øvrige resultater i puljen betyder at AC Smølf stadig kan nå at placere sig godt, men det kræver gode resultater mod de pt tre bedst placerede hold i puljen.

Kampfakta: Akademisk B - AC Smølf