7. Juni 2004

Smølferne holder fast i toppen

Med en 4-3 sejr over en af de umiddelbare konkurrenter er AC Smølf stadig med i ræset om en af topplaceringerne.
Bindzus var tiltrængt tilbage på pinden men det hjalp til at starte med ikke meget, da der kun var gået 7 minutter inden bolden lå i nettet bag ham. En fortunaspiller fik lov at vade ind fra venstresiden og sparke bolden ind.
Det blev 1-1 efter et kvarter, da Collin sendte et frispark begået lidt inde på Fortunas halvdel lige ind i hovedet på Jermiin, der ramte den klokkerent. Gotfred gjorde det til 2-1 fem minutter senere efter at være blevet spillet af Christian gennem midten.
Fortuna havde også et par store forsøg, og de fik lidt for let lov at drible helt ind i feltet, med panikagtige tilstande i forsvaret. Det tætteste de kom på udligning var dog da Bindzus i mål, jonglerede lidt med bolden på målstregen og først i sidste øjeblik fik den under kontrol.
Det blev i stedet AC Smølf der sluttede halvlegen bedst, da et langt indkast fra Dif snød samtlige Fortunaspillere, og Stoffer kunne giv sig tid til at få kontrol over bolden inden han tæskede den ind til 3-1.
Fortuna kom godt ud efter pausen og havde inden for et kvartet udlignet til 3-3. Lige efter udligningen slog Jermiin så til igen og efter at have modtaget en bold fra Stoffer på venstrekanten satte han mere eller mindre heldigt hele Fortunaforsvaret inklusiv målmanden af og fik tik sidst skovlet bolden ind til 4-3.
Denne føring forsvarede smølferne alt hvad de kunne og I sidste ende begyndte Fortuna at gå længere frem. Det førte til en friløber til Stoffer kort før tid. Han trak uden om målmanden, som tilsyneladende lavede straffespark. Dette var dommeren dog ikke enig i. Med få minutter igen brændte det så for alvor på ved smølfernes mål, da en bold endnu engang dansede rundt lige foran mål. I sidste ende fik Fortuna den sparket ind, til stor jubel fra deres spillere, men dommeren dømte i stedet frispark til Bindzus efter at bolden blev sparket ud af hans hænder.
Fortuna sluttede med et frispark på overliggeren, men stillingen holdt og der er nu stadig yderst tæt i toppen af puljen.

Kampfakta: AC Smølf - Fortuna Århus