17. April 2005

Posten sendt retur med nederlag

Solen skinnede over Holme og de små blå var klar til at følge op på sidste weekends storsejr over Internazionale. Banen var så plan som den nu bliver og der blev fra trænernes side lagt op til spil ved jorden og sikre kombinationer for at fastholde spillet. Det tog ikke lang tid for de fleste at blive klar over at dette var en kamp der skulle vindes, modstanderne var ganske enkelt ikke ret gode. De blå trøjer var over det meste og spillet gik også nogenlunde, der var optræk til flere gode chancer men den sidste aflevering var lige lidt for upræcis. Vi skulle frem til det 13 min. Før det første mål kom, det var fuldt ud fortjent at det var smølferne der scorede. Et godt angreb blev afsluttet ved at Jeppe M spillede en bold over forsvaret i dybden som Jermiin fint kunne centrere til Stoffer der bare skulle sætte en inderside på, smølferne var på vej til hvad der burde være en sikker sejr.
Igen i denne kamp mente dommeren dog at han skulle drille os lidt. Efter 22 min dømmer han et meget meget tyndt straffe (måske som kompensation for det ikke dømte straffe Martin S lavede lidt før?) som de så kunne udligne på. Der var dog ikke antydning til panik, da spillet indtil nu havde været på blå fødder, og det blev det ved med. I det 32 min. Lykkedes det os at udnytte et hjørne 100% ved at Jeppe M skrabede Stoffers indlæg over stregen. Dette var ensbetydende med ikke bare en 2-1 føring, men også at vi i år allerede har scoret efter flere hjørne end hele sidste season, tillykke med det. Det blev det i de første 45 min. Klar overvægt i spil, men lidt for ineffektivt omkring modstanderens felt.
I anden halvleg skulle det vise sig at vi er blevet bedre til dødboldene. I det 54 min. Kunne den tilbagevendte nordjyde Toft score ved bagerste stolpe efter et frispark ude i venstre side. I det 59 min, var det så Jermiin der reelt lukkede kampen med sit 3. sæsonmål. Flere gode chancer for at komme foran yderligere var til stede, men den sidste aflevering var ofte lidt for upræcise, derfor måtte vi vente til det 83 min. Før vi igen scorede, igen efter en dødbold, det er nærmest helt vildt, kunne Toft dukke op ved bagerste stolpe og heade 5-1 målet i netmaskerne. Så skulle man tro at den kamp var færdig, men nej. I de døende 4 min. Lod vi posten komme frem til et skud på mål og et indlæg, dette resulterede i 2 mål og en slutstilling på 5-3. Lidt ærgerlig at de skulle have lov til at lave de 2 kasser men set over hele kampen var det en godkendt indsats af drenge i de blå trøjer. En god season start der giver forhåbningen om at slutte i top 4 og playoff spil til efteråret næring

Kampfakta: AC Smølf - Aarhus Posten 2

Stoffer