7. Maj 2005

Sejr? Selvsmølfelig!

Så oprandt dagen, hvor smølfen via en sejr over de nærmeste forfølgere fra Aarhus 1900, kunne slå et måske afgørende hul til forfølgerne, i forhold til at blive blandt de 4 bedste, som dyster om oprykning i efteråret.
Som så ofte før, var der inden kampen stor forskel på engagementet mellem smølferne og modstanderne. Smølferne lallede rundt og sparkede på mål i ny og næ, mens Aarhus 1900 prøvede at gøre et seriøst indtryk med 3 stive kvarters keglearbejde.
Men som historien ofte viser, skal man ikke skue de gæve smølfer på hårene, da de om nogen ved, hvornår det tæller….
Kampuret havde da heller ikke rundet det første minut førend Toft, med en brilliant stikning fra midten, spiller Stoffer fri. På vej mod målet og topscorerværdigheden, svigter Stoffer naturligvis ikke.
Dette var en noget overraskende start, da chefcoach Diff, havde prøvet at skabe lidt respekt om modstanderen, ved at indpiske, at vi ofte har haft problemer med dette hold. Om det var for at pumpe lidt kampgejst i de lallende smølfer skal være usagt, men sidste gang spillede vi dem ud af banen med 5-2….
Tilbage til kampen, hvor smølferne sendte det ene angreb af sted efter det andet. Men som i sidste kamp mod DGL2000, viste det sig igen, at effektivitet til tider et ukendt begreb for smølfen. Dette var Bjarke dog heldigvis ligeglad med, da han efter et fornemt rush får tilkæmpet sig et straffespark, som Toft får scoret sikkert på. Igen viser Nordjyden sig som en rigtig vigtig spiller for smølf, som ofte afgør kampene. Men hvad han har tilbragt tiden med siden vi så ham sidst, må stå hen i det uvisse. I hvert fald kan hans form p.t. i bedste fald sammenlignes med Maradona's, i slutningen af dennes karriere! (udskiftning efter 30 min. taler for sig selv)
Herefter følger en lang periode hvor smølfernes angreb bølger frem, uden at resultattavlen ændrer sig. Så sker kampens uden tvivl mest diskutable situation – en situation der indeholder følgende ingredienser:

* 2-m
* Baghovedet på en 1900-spiller
* Mål
* Hån

På et hjørnespark sker der tilsyneladende det, at 2-m header smølferne på 3-0, men der gemmer sig langt flere detaljer bag målet, end dette blotte fakta. Ganske rigtigt header 2-m på mål, men bolden var uhjælpeligt på vej over mål, hvis det ikke var fordi, at den på vejen ramte baghovedet på en modstander og ryger i kassen. 2-m ænser dog ikke dette, og husker udmærket, hvordan han for få kampe tilbage blev fyret som striker (efter at det endelig var lykkedes manden at skaffe pladsen, efter at han i en årrække havde prøvet at overtale skiftende trænere til at han var den ubestridte torjäger). Så i en glædelsesrus der sjældent er set i Holme og omegn, gestikulerer han hånende ud mod trænerbænken. Dette må fra cheftrænerens side resultere i sanktioner – umiddelbart må en bøde minimum være på sin plads!
I kampens sidste halve time, har smølferne flere muligheder for at udbygge føringen, i en kamp hvor Aarhus 1900 ikke havde et eneste forsøg på Marcel's mål, men uden held.
På sidelinien prøver 2 smølfer (Sten og Jermiin) mod kampens slutning at overtale Diff om at holdkammeraterne ser meget trætte ud, og at en dobbeltudskiftning må være på sin plads. Selvom de 11 spillende smølfer gør det rigtig godt, forbarmer Diff sig, og sender, hvad der senere skulle vise sig, mindst én overtændt smølf på banen.
2 min efter at Jermiin kommer på banen indkasserer han berettiget (!?!) et gult kort. Dette var han ikke enig i, og selv flere minutter efter kampen, havde han en diskussion kørende med dommeren. Nuvel, smølferne vandt, og det transportable stereoanlæg med smølfehits blev naturligvis sat i gang, i ledtog med en kasse kølige pilsnere.

Sten

Kampfakta: AC Smølf - Aarhus 1900