21. Maj 2005

Kollektiv nedtur for smølferne

Høj sol over Århus. Vejret var fantastisk da smølferne tog imod Irakisk Turkmensk forening i en kamp, som smølferne skulle vinde for at ryste midterholdene af. Som sædvanlig tog smølferne lidt let på opvarmningen, formentlig fordi de mente de allerede var blevet varme af at tøffe rundt under den varme sol. Denne opvarmningsteknik har jo virket for smølferne før, men denne kamp skulle blive undtagelsen for reglen.

Det startede ellers godt. Efter 6 min. kunne Stoffer sparke bolden i nettet efter et godt opspil ude fra højrekanten. Men denne spinkle smølfe føring blev dog hurtigt sat over styr da Irakisk Turkmensk scorede hele tre gange på kun 8 min. I alle tre situationer så smølfe forsvaret ikke særlig godt ud, og det var svært at se at dette forsvar var det bedste i puljen. Det hjalp selvfølgelig heller ikke at dommeren praktisk talt gav Irakisk Turkmensk deres tredje mål, da han dømte et meget tvivlsomt indirekte frispark kun få meter fra målstregen. I det hele taget en meget dårlig dommerpræstation.

Smølferne svarede dog igen i det 25. min., hvor Diff fik fuldt udbytte af Stoffers hjørnespark og headede bolden i mål. Men dette blev dog overskygget af endnu en brøler i smølfeforsvaret, da Irakisk Turkmensk fik en friløber, der sikkert resulterede i en scoring. Det var kun en dårlig målmandspræstation i den anden ende, der virkelig bragte smølferne ind i kampen igen. Et "indlæg" fra Jeppe blev af målmanden fumlet ud til Stoffer, som kunne sparke bolden i nettet.

4-3 ved halvleg og en lille puster til smølferne.

2. halvleg var ikke nogen køn affære. Begge hold spillede hårdt til… måske lidt for hårdt, for det resulterede i 3 gule kort til Irakisk Turkmensk og et gult og rødt til smølferne. De grove handlinger overskyggede totalt de to gode mål, der blev scoret i den halvleg. Det første tilfaldt, desværre, Iraksik Turkmensk, da et målspark blev tæmmet ved midtercirklen, og sparket over en chanceløs Blok og ind i mål. Det andet mål blev sat ind i de døende minutter af Stoney, som for øvrigt også skyldte for en kæmpe afbrænder i første halvleg.

Alt i alt var kampen en meget trist affære, som endte med en svinestreg af Irakisk Turkmensk, da en af deres spillere spyttede mini-2-meter i hovedet (for fanden hvor er det usselt). Sådan noget hører ikke til på en fodboldbane.

Christian

Kampfakta: AC Smølf - Irakisk Turmensk Forening