25. Marts 2006

Anden træningskamp endte også med storsejr

Storsejre står på det nærmeste i kø for at blive skrevet på smølfernes resultatliste, modstanderne fra Harlev blev blæst fra banen med 7-1.
Dette passede godt med vejret som stod på stiv kuling omrking frysepunktet, så på trods af at banen denne gang var helt brun i stedet for hvid, var det en meget køligere fornøjelse. Der skulle dog ikke gå mere en 3 minutter før der blev noget at varme sig på. Et hjørnespark sidder lige i hovedet på en udækket Toft, der satte gang i målfesten. Det stod hurtigt klart at der var en væsentlig forskel i styrkeforholdet mellem de to hold, så det var noget overraskende da det lykkedes for Harlev at svare igen med en udligning 10 minutter senere. En situation hvor et opspil i forsvaret blev brudt og en Harlev angriber kunne snuppe bolden for næsen af Krelle i målet og udligne.

Men så var deres chance også udspillet. En hjælpsom målmand kunne således 5 minutter senere forære målet til 2-1 da han lod Tofts alt andet end farlige skud trillede under sig. Målet til 3-1 var heller ikke prangende, da Poulsgaard fik skovlet bolden ind blandt ven og fjende, efter et hjørnespark. Med godt fem minutter tilbage af halvlegen blev det så 4-1 da Stoffer prikkede en flad bold fra Poulsgaard videre og 2-Meter lukkede halvlegen af med et hovedstødsmål, efter at Sten helt upresset kunne lægge bolden behersket ind i feltet.

Her mente Harlev åbenbart at kampen var afgjort, for dette er resultatet de har indrapporteret. Det blev dog til endnu 2 scoringer. Toft kunne således efter bare 3 minutter af anden halvleg lægge bolden ind foran mål, hvorfra den blev flugtet forbi en sagesløs målmand. Onde tunger vil påstå at dette blev udført af en harlev forsvarer og ikke Stefan, som afleveringen var tiltænkt, men der savnes stadig bevis for disse postulater. Toft kunne så selv slutte målfesten af med scoringen til 7-1, da han fik rigeligt med tid til at se det lange hjørne og fra kanten af feltet køligt lægge den ind.