16. April 2006

Første 6 point hjemme i sæsonstart

På trods af massiv overvægt i spil og chancer blev det kun til en snæver 2-1 sejr i smølfernes sæsondebut mod Sabro.
Det var ellers et noget afbudramt smølfehold der stillede op, da der var indløbet hele 12 afbud pga. påskeferien. Således blev der stillet op med kun en enkelte udskifter, og Bjælke (dagens mindste smølf) blev smidt ind for at vogte målet. Det skulle imidlertid vise sig at han ikke fik meget at lave. Første gang han var i aktion, var således da en lang bold frem fra Sabro blev misset af Specialen og en Sabro spiller kunne kaste sig over bolden og sætte den ind fra midten af feltet.
Inden da havde der allerede været et par store forsøg til smølferne. Gotfred opfangede således et dårligt udspark fra målmanden, men forsøgte helt fri at sparke fra kanten af feltet i stedet for at trække længere ind. Resten af halvlegen blev fuldstændig domineret af smølferne, der især fik lagt et utal af både høje og lave indlæg ind i feltet. På trods af ofte at komme først på bolden, var det kun meget sjældent at bolden blev placeret inden for rammen, hvor det utvivlsomt ville have udløst et par mål på en noget usikker sabro-keeper. Der skulle således gå en halv time med dette pres før der blev udlignet på en tilfældig chance. Sabro målmand var til højre for feltet gået ud for at sparke en bold væk. Den blev også ramt godt, men sad lige i fjæset på en sabro spiller der gik i gulvet. Bolden dumpede så ned foran mål hvor Tito kunne tæmme (med hånden?) og sætte bolden ind i det tomme mål. Sabro der heller ikke havde mange udskiftninger med, måtte så spille resten af kampen med 10 mand, da en anden af deres spiller blev skadet i en nærkamp med Stoffer. Det burde have gjort det nemmere for smølferne, men angrebsspillet blev generelt kendetegnet af voldsom ineffektivitet.
Lige efter pausen kom så endelig føringsmålet da, Specialen gjorde skaden fra første halvleg god igen, da han satte hovedet på et godt indlæg fra Gotfred. Bolden var hverken hård eller godt placeret, men alligevel magtede keeperen at fumle bolden i mål. Det burde have været blevet 3-1 da en helt blank Stoffer satte bolden forbi mål fra det lille felt lidt senere, men udbygningen kom aldrig og der var ved at gå gummiarm i det til sidste da en Sabro-angriber undgik at blive dømt offside og således kom i en 1 mod 1 med Bjælke. Den blev halvklaret i første omgang og derefter sparket væk af forsvaret, mens angriberen protesterede voldsomt for et straffespark, hvilket indkasserede ham et gult kort.

Da IHF, næste uges modstander, har trukket deres hold fra puljen, er de første 6 point dermed allerede sikret i den nye sæson.