16. April 2007

Jeg vil starte med at undskylde overfor Bosporos, hvis de skulle føle sig stødt mht. deres ven. Vi skulle jo nødig have flere misforståelser i vores samfund. Derfor er alle referencer til knive fjernet! Så ingen knivskarpe driblinger...

Der var lagt op til et brag af en kamp i Hasselager. Smølf skulle møde Bosporos, som vi har en noget blakket historie med. For 2 år siden stjal vi oprykningen fra dem med en legendarisk skrivebordssejr! Ellers plejer vi kun at bokse lidt med dem, og hvad man ellers finder på i løbet af de 90 minutter! Det skulle dog vise sig, at der var en dommerbedømmer på, så Smølf spillerne kunne slappe lidt af, mente vi.

Derefter kunne kampen starte. De første minutter bølgede det frem og tilbage, men man kunne mærke, at Bjælke pyntede på at lege med, mens han havde kræfter til det! Dette udviklede sig i en flot stikning til Stoffer, som resulterede i et mål efter 8 min. Dette kom lidt bag på modstanderen, og inden de kunne etablere et pres, havde Bjælke sendt et frispark i mål, efter han havde observeret nogle svagheder omkring deres målmand! Det var det sidste, der skete i en ellers kontrolleret 1. halvleg af Smølf. Dette forsøgte undertegnede dog at ændre på med et fantastisk skift til modsatte side henover midterforsvaret, som lå direkte i fødderne på deres forreste angriber, der heldigvis brændte chancen!

2. halvleg startede som Smølf har for vane. Bosporos havde en stor chance til at reducere, men dagens målmand, Diff, fik afværget! Herefter gik det stærkt med et effektivt pres fra Smølf. Efter 56. min. smed BR et hjørne i panden på 2-M, som kunne score til 0-3. 0-4 efter et soloridt fra Stoffer, der havde set målet og ikke så meget andet. I det 62. min. headede Kynde på overlæggeren, mens han ærgrede sig over det fulgte Kjær op, og gjorde det til 0-5! Målet fik Bosporos til at give op og derefter, var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og hvem der skulle score. Og det ville alle, så derfor blev sejren ikke større end 8-0. De sidste 3 mål blev scoret af 2*Kynde og 2-M. Det eneste drama, der var tilbage i kampen stod Mark for, da han forsøgte at starte et mindre optøjer på højresiden, men fornuftige folk på bænken fik stoppet klammerierne, hvilket nok var fint, eftersom jeg ikke havde brug for mere opmærksomhed omkring mit temperament!

Kampen mod Bosporos giver dog nyt håb for klubbens fremtid efter TST kampen. Så lad os alle følge op på det!