5. Maj 2007

IHÅ vs. AC S.M.Ø.L.F.

På papiret en kamp der skulle kaste 3 point af sig. På papiret en kamp, hvor det engang så berygtede Smølfe-angreb skulle have en fornøjelig eftermiddag og som følge deraf skulle modstandernes målmand have haft sin selvtillid maltrakteret. Men endnu en gang måtte vi sande, at AC S.M.Ø.L.F. er bedst på papiret.

Det startede ellers planmæssigt med en relativ hurtig scoring af Rudy efter 21. min, som til stor irritation blev udlignet blot 3 min. senere fordi der blev holdt kollektiv siesta i forsvaret efter et hjørnespark. Scoringen var i øvrigt det eneste man så til IHÅ resten af kampen. Smølferne var derimod langt fra færdige – kun med at score mål. For som så ofte før var den resterende del af kampen et orgie i afbrændere af mere eller mindre grov karakter. Dagens detalje og en næsten selvskrevet 1. præmie i den nyligt indstiftede Zulu-award kom selvfølgelig fra ingen ringere end ethvert forsvars drøm – Jacob Westergreen. Efter at have modtaget bolden i vores højreside og får han den mod forventning tæmmet og under kontrol. Han stopper op ligesom for at trække det sidste tempo ud af en i forvejen meget lidt tempofyldt serie 5 kamp, hvilket kort fikserer forsvaren, som må stoppe op og afventer hans næste træk, som skal vise sig at stå beskrevet et godt stykke inde i "Fodboldens ABC". Efter de har kigget hinanden lidt an, fører Westergreen sit højreben frem mod bolden for at servere et indlæg for en fremrykket Smølf. Men i stedet for at ramme bolden – som åbenbart ligger i en bunker – sparker Westergreen i jorden med det resultat, at jord og andet skidt på eksplosionsagtig vis ryger op i luften til stor morskab for især Toft og alle andre, der havde visuel kontakt med episoden. Et sublimt indslag i en desværre langt fra sublim fodboldkamp.

Et kvarter før dommeren fløjter af når Rudy at blive præsenteret for et gult kort, som mange ellers var begyndt at tvivle på han ikke vil få i denne kamp – men vi tog fejl gjorde vi!!.

Den kamp, der skulle have kastet 3 point af sig, skulle have fornøjet AC S.M.Ø.L.F.'s angreb og maltrakteret IHÅ-målmandens selvtillid, blev en regulær fuser der endte 1 – 1. Men det er vel forventeligt når vi trods alt er et fodboldhold fra Århus!!

Vork

Kampfakta: TEAM IHÅ - AC Smølf