8. Maj 2007

AC Smølf vs. Bosporos SK

Tirsdag aften var der igen kamp for smølferne (Dong cup) og trods det atypiske tidspunkt mødte vi friske op, og moralen var høj. Sjovt nok, kunne næsten alle komme til træning lige denne tirsdag!! Modstanderen var Bosporos - et hold som vi har "gode" erfaringer med fra tidligere. De stiller altid med forskellige hold og man ved aldrig helt hvad man skal forvente. Det var dog deres førstehold der ventede os.

Smølferne fik en vanvittig god start, blot efter 5 min effektivt spil, lagde Mark en perfekt bold ind i pandebrasken på altid giftige Stoffer. Småkage og 1-0.

Det gav smølferne yderligere blod på tanden, og spilfordelingen på banen var eminent styret af en veloplagt Blok. Blot 5 min senere sendte Carlos et hjørnespark til første stolpe og her kom Kynde med en lang tå og styrede bolden smukt op i nettaget, over en sagesløs keeper. 2-0.

Efter 35 min. total dominans fra Smølf side, blev der foretaget en dobbel udskiftning. ( Var det den rigtige beslutning???) 7 min senere stod der 2-2, Smølferne vidste næsten ikke hvad der var sket... Jeg gør i hvert fald ikke. Men 2-2 ved pausen. Heldet var ikke noget frem til Rosenvangsskolen denne tirsdag aften, i hvert fald ikke Ac Smølf´s....

Det gav udsigt til en hård anden halvleg og femten min senere stod der 3-2 til Bosporos med et brag af et langskud.
Smølf smed alt frem og det resulterede i endnu et mål fra Bosporos, et gult kort til Christian og en elendig afslutning, på hvad der ellers havde lagt op til en fremragende aften. Få spillere lyste op nattens mulm og mørke - eller hvad det nu hedder... Her nævnes i flæng - Elkjær...'

Kynde

Kampfakta: AC Smølf - Bosporos SK