3. Juni 2007

Ac Smølf Vs. Christiansbjerg IF

Søndag ved middagstid udspillede der sig noget der "lignede" en gentagelse af Danmark-Sverige aftenen forinden.
Topkampen mellem nr: 5 og nr: 3, skulle vise sig at blive noget mere ujævnbyrdig end forventet.

Allerede efter 5 min´s spil lykkedes det for en veloplagt Stoffer at heade bolden i mål, efter et godt indlæg af Højgaard til bagerste stolpe... Herefter dominerede Smølf kampen og spillede noget af det bedste bold, der er blevet spillet på Rosenvangsskolen! Alle fightede og spillede noget af det bedste de kunne, og det udmøntede sig til en 2-0 føring efter 27 min. Her vidste Kynde sit store potentiale og med en elegant dribling satte han sin forsvarsspiller af og udplacerede målmanden.
Yderligere pres fra Smølfs side gav pote og Stoffer blev ti minutter senere nedlagt eller løbet ned af keeperen, hvilket var et klart straffe. Det omsatte Toft sikkert, ved at banke bolden op i hjørnet. Smølf kunne gå til pausen med en sikker 3-0 føring.

Efter pausen blev Smøf lidt forsigtede og da Christiansbjerg legende let spillede sig igennem et ellers godt forsvar styret af Elkjær og Christian, og omsatte det til mål. Ja så frygtede man en gentagelse af Danmark-Sverige kampen.
Men det skulle vise sig ikke at holde stik og i 70 min, spillede Christian med en super stikning Martin fri foran mål, der med et enkelt træk kunne lægge bolden langs jorden over i det fjerne hjørne.
Smølf blev ved med at styre kampen og da Stoffer 5 min før tid fik en aflevering af Toft kunne han fortjent score til 5-1 og slå sejren fast. Christiansbjerg ville dog have det sidste og fik lukket kampen med et gult kort 2 min før tid.

Super kamp der kunne give forhåbninger om at Smølf kan rykke op i serie 4.