2. September 2007

AC S.M.Ø.L.F vs Hundslund IF

Smølferne led under ringe dommerpræstation

Kampen om midten af tabellen var ikke en mindeværdig forestilling, og et nederlag på 0-3 var måske karakteristisk for smølfernes præstation, da bolden bare ikke ville ind.
Det var en overskyet og regnfuld dag, da smølferne tog imod Hundslund I.F i hvad der skulle blive en ordentlig afklapsning af smølferne. Det stolte hjemmebanehold mødte da ellers talrigt op og var opsatte på at skulle komme til tops i ligaen.
Der var dog ikke gået andet end et par minutter, efter dommeren havde sat kampen i gang, inden han lavede en af mange dommerfejl da han dømte straffe til Hundslund efter opfordring af en højtråbende Hundslundspiller. Smølfen, der var ansvarlig for straffet var den ellers velspillende Christian, hvis protester faldt på døve øre. Krelle kunne heller ikke gøre noget for at forhindre udeholdet i at score fra straffesparkspletten.
Selv bagud med et mål formåede smølferne at sidde på kampen og var da også dem der kome frem til de største chancer. Størst af dem var en bold som Diff fik ude på kanten af feltet med tre smølfer inde i feltet, men desværre tillod skyklapperne ikke Diff at se sine medspillere på midten og chancen løb ud i sandet.
Pausefløjt!

Efter pausen blev kampen ikke kønnere at se på. Der blev gået hårdt til stålet og dommeren tillod alt for meget. Det virkede som om at den der råbt højest fik bolden og i det hele taget havde dommeren mistet grebet på kampen.
Bagud med et mål blev smølferne nød til at presse fremad hvilket gav Hundslund flere kontrachancer. På en af disse chancer fik de ekspederet bolden i mål, så et demotiveret smølfehold måtte erkende at være bagud med to. Der var ellers nok med chancer i den anden ende hvor Vork og 2-meter nok skulle have scoret på to oplagte chancer. I stedet blev det til 3-0 da et skud blev rettet af af kampens helt store synder, Christian, og sejlede ind bag en chanceløs Krelle.
Hvis der er noget positivt at sige om denne kamp så må det være at smølferne viste god fight gennem hele kampen, men bortset fra det så skal denne kamp vist bare glemmes så hurtigt som muligt!

/Christian

Kampfakta: AC Smølf - Hundslund IF