31. August 2008

På trods af det gode vejr, startede vi helt af helvede til. Personligt fandt mine afleveringer aldrig rigtig frem til mine medspillere, samtidig med at vores midterforsvar havde svært ved at orientere sig på banen med tårer rendende fra øjnene. I kampens 31. minut bliver vi tilkendt et straffe, som vi scorer på. Denne stilling fik lov at holde til pause, da modstanderne var usansynligt ringe spillende.

Halvleg

Efter en lille opsang i pausen, kom vi langt bedre ud til anden halvleg, hvor man efterhånden fik følelsen af at vi blot skulle have hul på bylden...i kampens 53. minut forsøger jeg at finde Gotte med en stikning, som istedet kommer til at ligge bag ham, han ligger den af til Bjælke, som panikker, lukker øjnene og sparker febrilsk imod bolden, som han rammer bedre end nogensinde før...0-2...efter 56 minutter scorer Gotte et af sine sædvanlige mål der får en til at tænke på Mikkel Beck og Abdul Sule...efter 60 minutter laver Vestergaard en brystnedtagning, som får resten af banens spillere til at se måbende til, da man aldrig havde forestillet sig noget lignende, fra denne person, efterfølgende TRILLES bolden i nettet til 0-4 føring.

ASA får et gult kort efter 66 min. Efter 77 min får jeg efter et kontraangreb taget turen med i feltet, hvilket resultere i en ripost, som jeg blot skal sparke et par meter over stregen. Efter 79 er det så vores tur til at få en ostemad, da Vestergaard udføre noget der kunne minde om en glidende tackling leveret 15-20 sekunder for sent.

En god sejr på en billig baggrund tøser!