28. April 2009

AC Pink Panthers vs AC S.M.Ø.L.F. anden runde af pokalen.

Der var lagt i kakkelovnen til en rigtig cup-kamp i Brabrand på denne Tirsdag. De blå fra Rosenvang, havde samlet 14 mand igen, og truppen så ret stærk ud. Så, de på papiret, dårligere modstandere skulle have en omgang prygl af de oplagte smølfer.

Vores (næsten) helt egen rapporter, var mødt frem med en kamera mand, og så frem til bedre underholdning, end der var blevet leveret i første runde. Bjælke starter dog med at ødelægge det hele for holdet, da han helt mod sædvanen, forlader omklædningsrummet alene, og dermed smadre den lange lange tradition holdet har med at forlade omklædningen samlet i en lang række… Var der nogle der sagde bøde? Endnu en omgang intensiv opvarmning af træneren blev fulgt af en pep-talk, der sjældent er set mage. Alex Ferguson ville have været stolt af, at se 2-Meter opildne sine spillere til at yde det maksimale fra starten af Kampen. Desværre var det ikke alle, der havde hørt efter (måske fordi de havde forladt omklædningsrummet for tidligt?). Sagen var at de første 5-10 min, så smølferne ud som de plejede i starten af en kamp. Markeringerne var løse, omstillingsspillet ikke optimalt og nogle spillere lod bolden passere over deres hoved hele tiden.

Alligevel var det smølferne, der efter et par nærgående forsøg af Vork, Stoffer og Wosylus endelig fik hul på målscoringen. Et opspil i højresiden, hvor smølf generelt igennem kampen havde gode angreb, ledte frem til at Stoffer smed bolden ind til Vork, der efter en hel kikset afslutning, spiller Stoffer fri på kanten af offside, der ikke har problemer med at skubbe bolden i kassen. Dette skete efter 7 min. Så var Smølf ovenpå og sikre på sejr…. Nej.. Hele 2 min senere sker en klassisk smølf. Hjørne til modstanderne, folk tror bolden bliver clearet, og kigger som en flok børnehavebørn på den fint sparkede bold, der blev ramt af en helt blank modstander, som en eller anden smølf havde glemt at følge. 1-1 efter 9 min. Flot.

Nu valgte Bjælke så at melde sig ind i kampen, og nærmest lige efter bolden var blevet givet op, slår han en lang bold frem, der bliver godt tæmmet af Vork, som på sædvanligvis nemt holder forsvarene bag sig med hans hærdebrede krop. En afslutning uden chance for keeperen og 2-1 til smølf. Herfra var der ingen vej tilbage for de Pink-klædte folk fra Brabrand. Resten af kampen var det de blå der styrede kampen. Angreb efter angreb rullede frem. Vi skulle dog hen til det 28 min før næste scoring kom, men på dette tidspunkt havde de blå været tæt på flere gange. Stoffer modtager en bold spillet hen over forsvaret, vender hurtigt rundt med bolden og sætter den tilbagestormende forsvarsspiller, og klasker bolden på stolpen, hvorefter en tilstormende Højgaard, med stort overblik spiller bolden tilbage til Stoffer, der i fri position kan sparke bolden ind i det lange hjørne. 3-1.

Få øjeblikke senere, kommer endnu et angreb igennem højresiden, hvor He-Man/Hulk/Kenned sparker en hård bold på tværs, hvor Vork på atletisk vis, får drejet sig rundt med bolden, og via overliggeren hugger bolden i rusen. 4-1. Smølf sidder på alt i denne periode, og der går da heller ikke længe inden de reelt lukker kampen for alt spænding. Højgaard stormer frem fra højrekanten og får igen prikket bolden til Stoffer, der kynisk sætter bolden i det korte hjørne. 5-1. Herefter var der konsensus om at Stoffer havde scoret nok, og derfor forsøger Kenned i sidste aktion i første halvleg, at score selv, på trods af en helt blank Stoffer på midten, hvilket resulterede i en mega fesen triller. Første halvleg slutter 5-1 og Smølf står rigtig godt på banen. Forsvaret har helt styr på de Pink angreb og er med til at starte konstruktive angreb. Midtbanen er løbevillig og laver de rigtige aflevering. Angrebet er for en gangs skyld målfarlige. En fornøjelse. Talen på sidelinjen er da også præget af tilfredshed. Det bliver besluttet at vi skal spille lige så godt i anden halvleg.

Lad det være sagt, at det gjorde vi ikke. Men lad det også være sagt, at Smølf var og blev ved med at være, det bedste hold på banen. Efter 52 min. Tyvstjal Højgaard således, på bedste Jon Dal/Nocko/Erik Bo vis et mål på stregen fra Stoffer, hvorefter måltavlen viste 6-1. Smølf havde flere store chancer ved mange spillere igennem kampen, dog blev det kun til et enkelt mål mere, direkte på frispark fra Stoffer, der var træt af at 2-Meter ikke gad score når man lagde den i panden på ham. Derfor kan man lige så godt sparke på kassen. 7-1. Herefter faldt kampen i niveau. Dog var der stadig flere store chancer, blandt andet krydret med et par forsøg på at lobbe bolden fra Stoffer side, hvilket som sædvanligt ikke gik godt. Kampen slutter 7-1. Og en stor ros til hele holdet. Forsvaret viste igen at det er bund solidt og ikke giver mange chancer væk over 90 min. Midtbanen har flere strenge at spille på end set længe og angrebet arbejde stenhårdt.

Endnu en gang viste de blå sig som en flok medie luiere, der slår til når der er TV på. Da vi i samlet flok, som altid, går i omklædningsrummet, med en velfortjent pils, er dagens eneste streg i regningen, at der kun er 1 kasse øl på denne fornøjelige aften.

Godt spillet drenge.

Stoffer

Kampfakta: FC Pink Panthers - AC Smølf