20. August 2009

AC-S.M.Ø.L.F Vs AIA-TRANBJERG

Så skulle efterårssæsonen skydes igang, og det blev den bogstavlig talt også. En typisk serie 5 kamp - med masser af chancer, intense nærkampe og utrænede "fodboldspillere" og 10 kasser.

Vejret var godt - årets sidste sommerdag iflg. diverse kloge hoveder fra fjerneren. Efter en noget alternativ opvarming stod elleve smølfer klar på banen og to stk. på sidelinien.

Kampen var ikke mere end et par minutter gammel, da smølf fik den første store chance - det resulterede i en fæl afbrænder - det skal nævnes, at der var en del afbrændere i starten. Men ellers blev der spillet okay fra kampens start, men det var tydeligt at se der manglede en hel del boldføling fra flere smølfers side. Men efter ca. et kvarters spil tog Stoffer en god tur på højrekanten, og hvad der lignede et hårdt indlæg langs jorden, endte pludselig i mål 1-0. (Senere udtalte Stoffer "hvis man bare skyder fladt og hårdt indover så kan alt ske" - han havde efter sigende haft nogle gode konstuktive diskussioner med Diff). Nu troede de fleste smølfer så åbenbart at dette ville blive en walkover.... Men ikke længe efter fik AIA udlignet til 1-1 på deres første chance. Forsvaret havde ellers gjort det ganske fortrineligt indtil da. Typisk smølf. Lige pludeslig stopper dommeren kampen - Stoffer bliver kaldt hen til dommeren og AIA´s anfører - der åbenbart er tæt på at tude, fordi Glenn har drillet ham, fy fy fy. Nå men skæbnen ville herefter at Kynde stjal billedet og scorede et ægte hattrick, hvilket resulterede i én pauseføring på 4-1. Ved målet til 2-1 modtog Kynde bolden og løb uden problemer fra et temmelig tungt AIA forsvar og sparkede bolden fladt forbi målmanden. Kort efter dribler wosylus forbi et par modstander og slog et præcist indlæg bagerst i feltet og her dukkede Kynde op som trold af en æske og og helflugtede bolder i mål, med en velplaceret inderside 3-1 (Efter min mening kampens bedste mål). Målet til 4-1 var stort set en gentagelse af målet til 2-1, Kynde snød AIA´s offsidefælde, og efter en kølig afslutning lå bolden igen i kassen. Piiiiift - halveg.

Efter pausen kom smølf godt fra start, da Kynde erorede bolden i AIA´s venstre side fra en back, der ikke lavede mange positive ting i kampen - set fra AIA´s side. Han så op og afleverede til Jeppe i kanten af feltet, der med en yderst velplaceret inderside, fangede AIA´s keeper på det forkerte ben og 5-1. Men her stoppede festen ikke - smølf blev ved med at styre kampen og sad totalt på spillet. Efter ca. en times spil ender bolden i panden på Andreas (så vidt jeg husker) men den rammer overlæggeren. Men Kynde havde taget turen og kunne let sætte panden på og 6-1. Herfter falder kampen lidt i niveau. Da der er ca. 10 minutter tilbage klappes Kynde fra banen og kort efter, ud af ingenting spiller 2-meter Wosylus fri på kanten af feltet og med et velplaceret skud, så står den 7-1 til smølf. AIA får pyntet på resultatet og scorede et par mål til sidst så kampen ender 7-3. Det giver en lidt dårlig stemning på smølf´s hold, men en kold øl hjælper altid lidt på det.

Men for at gøre en lang historie kort, så blev der vist godt spil, god fight og koldblodighed i sæsonens første kamp - hvilket giver forhåbninger om en oprykning...