25. August 2009

Fuglebakken vs AC-SMØLF

Der var denne tirsdag aften lagt pres på Smølferne fra de 2 andre tophold i puljen. Både Aarhus 1900 og Brabrand, havde med 2 sikre sejre givet Smølferne et tegn til, at hvis de vil blande sig i kampen om oprykning, skulle der denne mørke aften sættes 3 point ind på kontoen.

På trods af flere omrokeringer siden den første kamp og målorgie mod AIA, var det et ganske stærkt hold, der troppede op på Ellekjærskolen (hvor det endelig var lykkedes at få bekræftet, at kampen skulle spilles.) Her kunne det konstateres, at der skulle spilles mod et hold, der havde en gennemsnitsalder, som lige sneg sig op på Æblecider og fars stjålne cigaretter. Dette skolehold havde til lejligheden inviteret, hvad der så ud til hele deres pubertetsklassekammerater, til at overvære kampen mod de berømte mediedarlings. (De havde sikkert foretrukket Sidney Lee, men nu måtte de jo nøjes.)

Fra kampens start blev Smølferne fanget lidt på bagbenene i de første minutter, som man til at sige, er mere eller mindre en vane, som burde smides hurtigere end Glenns parader over for 16 årige piger. De små lilla drenge så i starten ud til at være hurtigere og mere oplagte end de blå gamle mænd. Dette dog uden at de på noget tidspunkt blev farlige. Derimod var Smølferne mere direkte og farlige, når det gik fremad banen. Det var tydeligt at deres Fuglebakkens forsvar, var til at tale med, og det blev da også til flere gode chancer i kampens indledning. Dog skulle der en amatørhandling til fra Fuglebakken, før der virkelig skete noget spas. En udskiftning, af støvler, blev til en farce, hvor det endte med, til stor morskab for den fremmødte garde af teenagere, et gult kort til en lilla spiller, for at prøve at skifte sig selv ind mens spillet var i gang. (Ingen notere at Stoffer som den bedste Stasi Stikker, var henne og prikke til dommeren).

En mand i overtal, fik Smølferne lagt et tungt pres på modstanderens banehalvdel og efter 20 min. Udmøntede dette sig i et mål fra 2-Meters tå. En god tur på venstrekanten af Wosylus, blev til et indlær, der efter lidt ubehændig håndtering fra 2-Meter, blev prikket hårdt ind, med den Dejbjerske tå. Efter dette mål, var der vel nærmest ingen vej tilbage for Fuglebakken. Smølferne sad på spillet, og det blev til flere store chancer. Jeg synes ikke jeg vil nævne for mange navne, men bare at Bette Christian, som ellers flere gange har givet udtryk for, at han burde spille angriber, fordi han mente han var meget mere skarp end samtlige angribere i Smølf, magtede at sparke en bold over fra 1 ½meters afstand, uden en målmand eller forsvarsspiller foran sig. (Dette var ikke hans eneste store afbrænder i denne kamp), så angriber bliver det nok ikke lige til med det samme. Efter 24 min kommer det næste mål, hvor det igen er fra venstrefløjen, hvor Stoffer modtager en bold og efter et par træk, smider bolden ind i feltet, hvor Højgaard dukker op og på akrobatisk vis header bolden over målmanden. Ud over et straffe, der ikke bliver dømt til Smølf sker der ikke meget mere i denne halvleg. Fortjent 2-0 føring til de små blå.

I pausen bliver der snakket om, at vi skal huske at være på tæerne til start af anden halvleg, og det lykkes denne gang. Selvom Fuglebakken forsøger at presse spillet frem, sidder Smølferne tæt på dem, og de kommer ikke frem til noget som helst. Efter et af deres mislykkedes angreb i det 56'ende min., viser Krelle stort overblik med et hurtigt udkast til Stoffer, der modtager bolden på egen banehalvdel, og sætter kurs mod det modsatte mål og på elegant vis, sætter 3 modstandere før han fra kanten af feltet, placerer bolden uden for målmandens rækkevidde med venstreskøjten. 3-0 og Krelles anden assist i karrieren. Kort efter bliver Fuglebakken igen fanget, og Glenn spiller Stoffer dybt, som efter flere opfordringer fra 2-Meters mund, vælger at afslutte fra distancen, med det resultat at han tordner den ind i krogen uden chance for keeperen. Tak til 2-Meter for den verbale assistance. Sejren var nu sikret, og det var kun et spørgsmål om størrelsen. Flere store chancer til Smølf, blev brændt, ingen nævnt ingen glemt. En enkelt chance til Fuglebakken efter hjørne, hvor det lykkedes dem at få headet forbi mål, det var ikke Gubbi, der kom til den afslutning!!!! Men ellers ingen fare foran mål.

En god indsats af Smølf, der har knækket puljen i 2 nu. Fredagen kamp kommer til at give et endegyldigt tegn på, hvorvidt De Blå fra Rosenvang, har ret til at drømme om oprykning! Men for nu nyder vi de 2 stensikre sejre og gode indsatser af holdet.

Reffots.

Kampfakta: Fuglebakken - AC Smølf