26. September 2009

AC S.M.Ø.L.F. vs. Fuglebakken, 3-1

Lørdag den 26. september tørnede smølferne ud mod Fuglebakken på en efterhånden lettere medtaget bane ved Rosenvangsskolen. På papiret lignede det en overkommelig opgave, som uundgåeligt ville kaste 3 point af sig og derfor blot skulle overstås, således vi kunne entrere baren og drikke en flok lørdagsøl – nogen flere (Bjælke og Dejbjerg) end andre...

Kampen blev fløjtet i gang klokken 11.00 og modstandernes inferiøre placering i tabellen kunne aflæses på smølfernes spil og indstilling i kampens 1. halvleg, som trods alt bød på to scoringer. Efter et kvarters spil sendte Vork læderet i rusen på oplæg af Bjælke, hvilket yderligere bidrog til den noget lade stemning, der var ved at konsolidere sig. Det resulterede imidlertid også i, at vi efter 24 minutter måtte indkassere et mål. Det vækkede ikke ligefrem smølferne men lullede os dog heller ikke mere hen, og den resterende del af halvlegen bød da også på et par gode chancer, men altså uden udbytte, hvorfor vi måtte gå til pausen med stillingen 1-1.

Mens vi nød pauseteen blev vi enige om, at tingene ikke så for godt ud på banen og vi nok hellere måtte tage os sammen. Det var primært Glenn, der havde taget dette ad notam, idet han knoklede igennem i 2. halvleg, hvilket ikke rigtig kunne siges om os andre (men der blev stadigt arbejdet noget mere i 2. halvleg end i 1.). Det hele spidsede lidt til efter 60. min., da Fuglebakkens målmand fik marchordre efter at have nedlagt undertegnede et pænt stykke inde i feltet, hvilket Stevie Wonder, der passede fløjten den dag, dog ikke havde observeret. Længe så det faktisk ud til, at han ikke havde tænkt sig at præsentere målmanden for det røde kort, men heldigvis har vi nogle årvågne spillere (mig selv inklusiv) på holdet, der venligt men bestemt mindede ham om fodboldreglerne. Det, der skulle have været et straffespark, blev altså et frispark, som undertegnede serverede for fødderne af Kenned, der stod helt udækket halvanden meter fra målstregen og derfor ubesværet kunne sparke læderet i kassen til en føring på 2-1. Herefter var det smooth sailing og undertegnede lukkede og slukkede med scoringen til 3-1 efter 70 minutters spil på oplæg af Jeppe (aka Carlos aka Sri Lanki aka The Asian Sensation), som også burde have været noteret for yderligere en assist, da Kaptajn Harrison fra MEGET tæt hold formået at skyde bolden over mål.

Vi fik vores 3 point og fik drukket den flok lørdagsøl, som var stillet os i udsigt inden kampen, så alt i alt var det en forholdsvis nem dag på kontoret, som blev noget nemmere af, at Fuglebakken var 10 mand i kampens sidste halve time.