9. Oktober 2009

Aarhus 1900 – A.C. S.M.Ø.L.F

Der var selvsikkerhed at spore hos smølferne inden kampen mod Aarhus 1900. De skulle jo bare bruge en sejr for at have sikret sig oprykning til serie 4, og desuden var de jo også ubesejret denne sæson...

... Og de sejrsvandte smølfer startede da også kampen umådelig godt. Fra først fløjt sad de på spillet, kæmpede hårdt og løb de ekstra meter for hinanden, som er nødvendige hvis man skal kunne spille modspillerne ud af banen. Der var også flere gode forsøg på mål i de først 10 minutter, ja det var næsten somom smølferne havde forstået budskabet, at intet andet end en sejr ville være acceptabel. I det 8. minut kom så det forløsende mål, og tilmed krydret med en aktion som ikke engang "Guld Jakob" kunne have efterlignet. Efter et indlæg fra Højgaard, som i dagens anledning lå på toppen sammen med Gokke, tæmmede Wozzy simpelthen bolden med hagen, lagde den til rette for sin højre fod og satte den køligt ind bag målmanden. Det er selvfølgelig en tæmning som Wozzy har lovet at vise igen til træning, hvorefter jeg sætter hele holdet til udelukkende at tæmme bolden med hagen gennem hele træningen på tirsdag.

Så var det dog som om, smølferne troede at kampen var lukket. Men kun to minutter efter målet fik 1900 på mirakuløs vis (selvom onde tunger nok ville mene, at vores målmand, til dagen Vork, skulle have haft det indlæg/skud) udlignet, og så tilmed direkte på hjørnespark. Der behøves ikke sige mere om det mål, men hvis læseren ønsker en fyldstgørende beretning må man henvende sig til Vork. Udligningen slog fuldstændig luften ud af smølferne, som måtte se sig falde mere og mere ud af kampen. Det flotte spil fra de første 8 minutter var væk og det samme var troen og viljen til sejr. Lidt symptomatisk for kampen og smølfernes holdning havde de før kampen så ellers selvsikre smølfer 4 skud på træværket, men det var stolpe ud hver gang.

2. halvleg blev en rodet affære. Ingen af holdene formåede at tilsnuske sig de helt store chancer og det flotte spil fra begges side blev erstattet af hård fight og glidende taklinger. 1900 formåede dog at sætte en enkelt ind i det 59. minut, i en situation hvor dommeren overså et klokkeklart frispark til Vork. Som kampen nærmede sig sin ende blev smølferne mere og mere offensive, men selv en satsning hvor smølferne spillede med tre mand i forsvaret og tre i angrebet gav ingen pote og....

Nej, jeg gider sgu ikke skrive mere om sådan en lorte kamp! Kampen og resultatet er lige til at lukke op og skide i, og det eneste der tæller nu er en sejr i vores sidste kamp, som forhåbentlig giver adgang til serie 4 alligevel.

Pis kamp!!!

/Christian

Kampfakta: Aarhus 1900 - AC Smølf