25. April 2010

Fuglebakken Vs. Ac Smølf

Solen skinnede smukt denne foråsdag i April, og smølferne virkede opsat på at få de vitale 3 point i kampen for overlevelse i serie 4 (hvilket åbenbart er målsætningen i denne sæson)

Smølferne lagde overraskende godt ud og med en god vind i ryggen i første halveg, fandt de hurtigt ud af lange målspark var vejen frem. Stoffer der startede som center forsvar (da 2-meter hellere ville stå på rulleskøjter...) havde sparket en 3-4 gange inden angriberne greb chancen og prøvede at løbe i dybden. Her dukkede Kynde så op som trold af en æske... og meget elegant sparkede bolden i en smuk bue hen over keeperen 1-0 efter 5 min. God start på sæsonen og her gik det måske op for smølferne at målsætningen måske var blevet sat en smule lavt?! Nå men spillede bølgede frem og tilbage uden de store muligheder til nogle af holdene, dog skal der lige nævnes en enkelt, hvor kynde bliver spillet fri og elegant prøver at placere bolden med venstre skøjten i venstre målhjørne men uheldigvis overplacere skuddet og rammer sidenettet :-)

Efter 28 minutter kiksede offside fælden dog hos smølferne og her dukkede "PATRICE" op og gjorde det noget mere surt at være klædt i blåt. Denne offside fælde skulle vise sig at koste smølferne point denne dag. Herefter bølgede spillet meget frem og tilbage og der blev gået til stålet, bla. Glen og Andreas lænede sig op af et gult kort (gør de egentlig ikke altid det?).

Anden Halveg skulle vise sig at blive noget meget action fyldt, og her var det Fuglebakken der startede bedst ud og efter ca. 10 min pres lykkedes det dem at snyde smølf´s offside fælde endnu engang og pludselig var smølferne bagud. Der skulle dog ikke gå lang tid før Daniel (som vi i øvrigt forventer os meget af i fremtiden) lagde et perfekt hjørnespark direkte ind i pandebrasken på Andreas der kraftfuldt sendte læderet i kassen til 2-2. Så lugtede smølferne blod og gejsten var der igen. Dette skulle dog kun varer i 2 min inden offside fælden kiksede igen, 3-2 til Fuglebakken - med en halv time tilbage.
Spillet bølgede igen frem og tilbage og da Daniel tog en god tur forbi deres forsvar og kom til baglinien og lagde bolden perfekt ind til Glen - der ca. stod 25-45 cm fra målstregen troede smølferne der var udlignet - men Glen sparkede elegant bolden på overlæggeren og bolden forsvandt ud af målfeltet og denne kæmpe chance løb ud i sandet... (Glen prøvede at bestikke mig med en urinslæde* hvis jeg ikke nævnte denne episode, men lige meget hvor meget denne "urinslæde" lokkede har jeg nu valgt at nævne det alligevel). Dog var det ikke slut for smølferne denne dag, der blev ved med at sende lange bolde fremad i håb om at de ville få udlignet. Det skulle dog lykkes ved brug at godt spil og ikke en lang bold. Kjær der havde fightet godt hele kampen, var trukket med frem fra forsvaret og med en elegant stikning der mindede om Laudrup i sin bedste tid i Barcelona, sendte bolden mellem Fuglebakkens to centrale forsvarsspillere og her kom Kynde løbende og med en smuk inderside udplacerede han målmanden. Der var nu spillet 75 min og kampen var i sin sidste fase. Det skulle dog vise sig at begge hold virkede tilfredse med et point i bagagen og kampen ebbede ud og slutresultatet 3-3 var nok et meget rimeligt resultat.

Kynde ´8

AC Smølf har i øvrigt indgået et samarbejde med pokerlistings.dk, der er en guide til online poker. Her er også nyheder om poker og tips til strategier for erfarne såvel som nye pokerspillere. Vi er glade for at have fået en ny sponsor i klubben.

*En urinslæde er ligesom en almindelig slæde næsten. Det er en lang kasse på ca 2-2½ meter lang som er bygget op som en kasse men er åben for oven. Manden eller kvinden lægger sig ned i kassen derefter sætter kvinden sig ovenpå kassen og tisser. Det skal forståes på den måde at man ruller frem og tilbage, der er ca 6-8 hjul hvor man ruller frem og tilbage hvorefter man kan lave the golden shower. Man har selvfølgelig foret kassen indeni med plastik så urinen holder tæt og samtidig er det lettere at gøre den ren.

Kampfakta: Fuglebakken - AC Smølf