6. Maj 2010

A.C. S.M.Ø.L.F vs. ACFC

Flere kampe i træk havde smølferne stik imod traditionen, skulle vælge spillere fra til kampe pga. for mange tilmeldinger. Det skete ikke til denne kamp. Om det var Århus stadion og håbløse AGF, der trak folk væk fra kampen eller andre dårlige undskyldninger vides ikke, men til kampstart var vi 10 mand, da Toft ikke kunne sætte datoer og dage sammen. Så han kom ca. 25 min inde i kampen.

JA, med 10 mand til start, heraf et par stykker med småskader, kunne man kun frygte kampens forløb. Smøferne blev da også sat under pres fra kampens start af ACFC, der øjnede en nem sejr mod smølfeholdet, der havde brugt godt 5 min på opvarmning og peptalk. Ikke destomindre, stod smølferne godt organiseret i defensiven og tillod ikke mange afslutninger fra fra holdet, der tilsyneladende snakkede om shiskebab hele tiden. Første halvleg bød ikke på meget godt spil fra smølf, men hård fight og klogt organiseret spil. Det var tydeligt at modstanderen blev irriteret over deres manglende føring, og smølferne viste i enkelte situationer, at ACFC ikke kunne tillade sig at slappe for meget af i defensiven. Alt i alt en godkendt halvleg set ud fra omstændighederne.

Anden del af kampen blev en blandet fornøjelse. Smølf lagde fint ud, med organiseret spil og hurtige direkte angreb. Det gav pote, da Toft (de nu var klar over det var torsdag) sendte Wossy i dybden, hvor han viste stort overblik og spillede Gotte fri så han nemt kunne score til 1-0. Dette irriterede tydeligt ACFC, der blev mere og mere ego i deres spil. Dette gav også smølferne chancen for 2-0 mål et par gange, men desværre var marginalerne imod Gotte i de tilfælde. Så sker der det typiske når man lige har brændt et par store chancer, at en tilfældig bold lander ved en tynd iraner, som sparker med lukkede øjne og bolden brækker op i krogen. Marginaler imod smølf. Da vi kort efter får et gult kort på opfordring ser det presset ud for de blå. Men vi fortsætter vores nogenlunde organisering, dog med lidt færre kræfter i bentøjet, og holder stort set modstanderen fra chancer. Lige indtil marginaler igen var imod smølf. Efter en dum situation, hvor Stoffer sparker en bold i ryggen på 2-m, kommer der en 50/50 bold mellem Glenn og en mørk wannabe bodybuilder, hvor Glenn når først på bolden og sparker den ud til hjørne. Tror vi. Desværre mener dommeren, at der blev gået for hårdt til mr. wannabe og dømmer derfor straffe. ??? Det mener Glenn bestemt ikke er tilfældet og fortæller dommeren dette i tydelige høje ord. Dette ser ud til at skulle give Glenn et kort af en eller anden farve, men Glenn er klog og siger han går af sig selv før et kort præsenteres. Det ender så med at han ikke får et kort. Straffet bliver sparket og de scorer. Tror de. Men det skal sparkes om da denne dommer, modsat tidligere tilfælde, ved at der ikke må løbe 2 spillere ind til pletten. Andet spark bliver brændt, tror vi, desværre lander bolden lige ned til en af deres spillere på kanten af boksen, som kan sparke den i mål, lige mellem undertegnede og Krelle. Marginaler.

Smølf er nu trætte men spiller sig stadig frem til et par chancer, den største til Toft, der desværre ikke får placeret sit hovedstød rigtigt. På det efterfølgende angreb ender en bold i en takling i vores box, og bolden fra taklingen ryger i mål til 3-1. Udtur og nedtur. Herefter er der ikke meget at berette om og kampen slutter, hvor smølferne, med rette, har en fornemmelse af, at man på trods af 10 mand i ca. 35-40, kunne have fået mere ud af kampen. Marginalerne var imod os på dagen. Både i spillet og i antallet af spillere der gad møde frem på dagen. Ingen tvivl om at folk kæmpede det bedste de kunne, men 10 til 11 mand er bare ikke nok til kamp i serie 4. Eller serie 5 for den sags skyld. Vi håber folk bliver klar snarest. /Stoffer

Kampfakta: AC Smølf - ACFC