9. Maj 2010

Tomastis Vs. A.C. S.M.Ø.L.F I modsætning til sidste kamp var smølferne mødt talstærkt op til dagens dyst mod Tomastis på Smølfernes gamle hjemmebane, Holme skole. 14 mand havde således trodset diverse tømmermænd og kærster, der helst havde set, at søndagen skulle bruges til at holde i hånd og se romantiske komedier. Men det var også vigtigt, at Smølferne kunne stille med et fuldt hold, for netop Tomastis skulle besejres for at holde liv i målsætningen om, at blive i serie 4 til næste sæson.

Smølferne var da også klare fra start! Der skulle kun gå 24 sekunder før nettet blafrede bag Tomastis' målmand. Det må siges at være en rekord for Smølferne, i hvert fald er det det hurtigeste mål Smølferne har scoret i serie 4. Og så var det et mål, der var et resultat af et smukt spillet angreb. Bolden blev givet op, hvorefter forsvaret spillede lidt rundt med den, indtil den endte ved kampens fighter Dejbjerg, som resolut sendte Vork afsted på en lang bold, hvilen Vork køligt sendte ind bag keeperen. Så var den kamp ligesom i gang.

Kampen var helt anderledes end Smølfernes sidste møde i ligaen. I den sidste kamp havde ACFC spillet, og det var Smølferne, som løb efter bolden, men i dag var det Smølferne, der havde bolden og Tomastis, som løbe efter den. Der skulle da også kun gå 5 minutter mere, så var Toft på pletten efter et hjørnespark, hvor Alex havde assisten. Ydmygelsen blev fuldendt med to mål mere, et fra Stoffer, som opfangede en dårlig tilbagelægning af forsvaret og afdriblede målmanden, og derefter puttede bolden i kassen, og et af Vork, som hamrede bolden ind bag målmanden et godt stykke udenfor feltet. Retfærdigvis skal det siges, at Tomastis fik et trøstemål efter noget af et offsidefældekiks af Smølfernes forsvar. Og således kunne Smølferne gå til pause med løftede hoveder og med visheden om, at det var dem, der sad på kampen.

Men så besluttede dommeren, at han da også skulle have noget ud af at tage ud og dømme en serie 4 kamp på en søndag. Uden at være grov kan man beskrive hans handlinger som værende amatøragtige og måske enda på grænsen til det barnlige. I det 39 minut besluttede han at give Toft et gult kort for at stille sig kritisk over for en af hans kendelser, vel at mærke, at Toft ikke var på banen, men sad udenfor på udskiftningsbænken. Det resulterede i, at Smølferne måtte tage en spiller ud, da dommeren mente, at sådan var reglerne. Gad vide om det også gælder i Superligaen, at hvis en spiller på sidelinjen får et rødt kort, skal hans hold tage en spiller ud. Hmm, det virker en smule mærkværdigt. Men dommeren ved jo bedst. På samme måde fik Wossie et gult kort for at sige til 2meter, at han ikke skulle diskutere med dommeren, egentlig var det for at hjælpe dommeren, men han havde da vist ikke brug for hjælp. I hvert fald nåede han at give Smølferne i alt tre gule kort for at ytre deres meninger.

Og her vil jeg gerne benytte lejligheden til at rette et par ord i dommerne i Århus' retning (I tilfælde af, at der tilfældigvis skulle være forvildet sig en dommer ind på Smølfs hjemmeside). Lad nu være med at fløjte kampen i stykker! Lad os nu dyrke vores sport uden, at vi skal døjes med jeres magtliderlige pis! Lad jeres megalomaniske ego trip blive hjemme ved jeres kontrolfreak af en kone, og lad os få lov til at spille fodbold. Det er jo ikke vores skyld, at I ikke får noget derhjemme.

Og nu tilbage til kampen...

... som led af, ingen af holdene kunne få spillet til at glide med alle udvisningerne (Tomastis fik også et gult kort). Derfor endte kampen med en 4-1 sejre til Smølferne, som dermed er et skridt videre i deres bestræbelser for at blive i serie 4.

/Kjær

Kampfakta: AC Thomastis - AC Smølf