29. Maj 2010

AC S.mø.l.f. vs. FC Vietnam: 1 - 1

Lørdag den 29. maj var der topbrag Fort Rosenvang, hvor smølferne og FC Vietnam dystede om 1.-pladsen i puljen.

Kick off var sat til klokken 11.00 og med en småskadet målmand, en semi-beruset midterforsvar (og senere målmand) samt en sent ankommende midterforsvar nr. 2, var det en lidt urolig men ikke usædvanlig optakt til kampen. Kampen kom dog planmæssigt i gang og smølfernes pressede på fra start, men desværre udmøntede det sig ikke i de store chancer, hvorfor modstanderen desværre kunne afslutte et kontraangreb med at passere en chanceløs Krelle efter blot 14. minutters spil. Smølferne holdte kom dog godt igen og pressede på i resten af halvlegen, og 2 minutter før halvlegen udnyttede 2-meter et perfekt serveret hjørnespark fra Stoffer og udlignede fortjent.
I halvlegen skiftede smølferne målmand, således det nu var undertegnede, der bar den moderigtige neongrønne målmandstrøje, idet den defekt vores originale målmand havde pådraget sig under torsdagens træning hæmmede ham i sådan grad, at han ikke kunne fortsætte. Fra 2. halvlegs start lagde smølferne sig igen i selen, men uden at komme til de store målchancer. Efterhånden som halvlegen skred frem, kom modstanderne længere frem på banen fordi mange af de lidt tungere smølfer var ved at løbe tør for luft efter at have jagtet de små vævre modstandere rundt på banen. FC Vietnam kom således frem til nogle ret store chancer, men heldigvis for smølferne var afslutninger enten forbi eller lige på undertegnede og den i øvrigt udmærkede dommer kunne således fløjte kampen af til slutresultatet 1-1.
Et fortjent resultat set over 90. minutter, men desværre et resultat, som FC Vietnam kunne glæde sig mest over, da det betød status quo i topstriden, hvorfor smølferne må vente med at indtage 1.-pladsen….