12. Juni 2010

ACFC vs. Smølf Kampen mod ACFC vil mest af alt blive husket for en manglende opslutning omkring smølfeholdet, da Smølferne kun kunne stille med en grundstamme på 7 personer og derfor havde hele 5 lejesvende med (cadeau til Alex, som kunne samle så mange på kort tid). Der var dog også positive elementer i kampen, så som et gensyn med Højgaard, der ikke har haft mulighed for hverken at træne eller spille kamp i foråret. Godt at se, at han har holdt formen ved lige, host, host.

Egentlig skal kampen mod ACFC mest af alt bare glemmes. Der var ikke de store positive bemærkninger ved denne kamp eller dagens modstander, som Smølferne sagtens kunne have løbet over ende, hvis de havde kunnet mønstre et fuldt hold. Det skal dog retfærdigvis siges, at de lejesvende Alex havde fået fat i, gjorde det fremragende, og uden dem ville det havde været en ren massakrering af Smølferne.

Fra start prøvede Smølferne blot at afholde ACFC fra chancer, og det var begrænset hvad der skete frem ad banen, når smølferne havde bolden. Generelt lå afleveringerne langt fra manden, og Smølferne formåede ikke at vinde anden boldene, så det blev et stormløb mod smølfemålet i første halvleg. Det hjalp lidt, at det blæste en stiv kulig, så de lange bolde frem ad banen dødede i vinden for ACFC og de fik lidt ekstra kraft for Smølferne. Der skulle da også gå hele 28 minutter før ACFC formåede at omsætte boldbesiddelse til mål.

Men bedst som man skulle tro, at det ville blive en nedslagtning af Smølferne formåede de selvsagte Smølfer at få bolden i mål. Kampskard omsatte et hjørnespark til en kasse, da kan kastede sig ned i en indadskruet bold og knalede den i mål. Uheldigvis dømte dommeren off-side, selvom Kampskard klart var on-side i situationen. Det var bare en af de dage for Smølferne. De nåede da også at komme bagud med en enkelt pind mere inden pausen.

Efter pausen fortsatte ACFC hvor de slap i første halvleg. Det eneste positive ved 2. halvleg var Krelle, som reddede et straffespark, men i samme process også skadet, så hel heldig var det ikke. Selvom Smølferne ikke formåede at score et mål, fik de alligevel reduceret i det 80. minut. Her sparkede Alex bolden fladt og hårdt ind i målfeltet fra højre side og en af ACFC spillerne var så venlig at sparke den i eget net.

Endelig resultat: 4-1.

/Kjær

Kampfakta: ACFC - AC Smølf