16. Juni 2010

Vietnam vs. Smølf

Sted: Ellekærskolen
Tid: 16-06-2010, kl. 19:00
Deltagere: Vork, Bjælke, Bette, Glenn, 2-meter, Kampstart, Leth, Stoffer, Stefan, Gotte, Alex, Jeppe, Dejbjerg
Dommer præstation: Ikke overbevisende

Optakt: Det var vigtigt for smølferne at vinde over Vietnam, da det kunne sikre dem overlevelse i serie 4. Så i udgangspunket var en sejr den eneste accepteret målsætning.
Forløb: Smølferne kommer rigtig godt i gang. De sætter Vietnam under pres fra starten.
4. minut: Stoffer sender et hårdt indlæg ind over og Jeppe klasker den i kassen. Lidt af en chockstart for Vietnam, som overhovedet ikke viser, at de ligger nr. 1 i tabellen.
15. minut: Efter et hjørnespark header Dejbjerg uselvisk bolden på tværs til en fri Gotte, som let kan sætte bolden ind bag målmanden. Forinden havde Smølferne haft flere gode chancer, og det var som om Vietnam var lidt opgivende i deres spil. Det var nok fordi Smølferne havde lukket dem totalt ned.
18. minut: Smølferne viser deres helt store svaghed, da der ikke bliver dækket ordentligt op efter et hjørnespark. Banens mindste spiller kunne således heade bolden ubesværret i mål ved bagereste stolpe. Klassisk demonstration på, at man ikke behøves at være høj for at heade et hjørnespark i mål.
29. minut: Efter et kanont indlæg fra Bjælke ( og det var vist med højre) kaster Stoffer sig ind i bolden og header den kraftfuldt ind bag en chanceløs keeper. Kandiderer til årets mål i Smølf.
Pause: Resumé af første halvleg – Klasse spil af Smølferne som fighter sig til mange chancer og formår at holde Vietnam fra de helt store chancer.
Ca. 50. minut: Smølferne har vanen tro ikke fået fingeren ud efter halvleg og er totalt på hælene. Vietnam kører dem over gang på gang, og Smølferne må ty til at cleare bolden uden at være farlige frem ad banen. 66. minut: Så går det galt. Vietnam sparker bolden flot i mål direkte på frispark. Smølferne har i perioden før blevet nødsaget til at begå mange frispark, da de hele tiden er et skridt efter Vietnam.
75. minut: Vietnam scorer igen efter endnu et hjørnespark. Smølferne har åbenbart ikke lært noget af første halvleg. Denne gang flyver bolden i en blød buge hen over Vork i målet og dumper ned bag mållinjen. Retfærdigvis skal det nævnes, at Vork inden målet har redet et par store chancer.
90. minut: SMØLFERNE SCORER!!!! Bjælke header bolden over målmanden og ind i mål efter en lang bold frem fra midtbanen. Men nej, hvad er nu det. Dommeren fløjter straffe i stedet! Hvad sker der? Stor forvirring blandt spillerne, og ingen rigtig tro at dommeren mener det.
91. minut: Gotte træder frem for at sparke straffet. Han skyder.... og MISSER!!! Men, hvad er nu det? Dommeren dømmer omspark, idet han ikke havde fløjtet da Gotte tog straffet.
91½. Minut: Gotte træder frem til bolden, tager et tilløb og.... MÅLMANDEN REDDER!! I samme sekund fløjter dommeren af. Hvilken afslutning på en spændende kamp. Nu skal Smølferne mindst have uafgjort i næste kamp mod Tomas-tis.
Kommentarer efter kampen: ”Fuck hvor latterligt!” – angivligt sagt i forbindelse med dommerens beslutning om at dømme straffe og ikke mål i de døende minutter af kampen.
”Hvordan kan banens mindste spiller score mod os på hjørnespark?” – Udtalt af en frustreret målmand
”Er der futtog i badet senere, drenge?” – Referanten undlader at skrive kilden på denne kommentar.

Kampfakta: AC Smølf - FC Vietnam