4. September 2010

Smølf vs DGS.

Fort Rosenvang lagde græs til kampen denne fine torsdag aften. Smølf var blevet snydt i den første kamp i, hvor modstanderen havde udlignet i overtiden. Derfor var der et stort ønske om sejr. Dog så op til flere af spillerene mærket ud, af at have spillet en ligegyldig cupkamp 2 dage tidligere. (Hvor man havde fået dask)

12 mand var det lykkes at skrabe sammen i sidste øjeblik, så forudsætningerne var måske ikke så gode. Da DGS samtidig varmede seriøst op, og bla. Troede at de kunne få lov til at benytte hele banen til dette, blev de bekymrede miner fundet frem af smølferne.

Da kampen gik i gang, skulle det dog vise sig, at vi sagtens kunne matche dem. På trods af at flere spillere klagede over dårlig form og spillede på noget uvante pladser, var smølferne farligst. Når modstanderen kom frem til chancer, var det som oftes pga. enkelte personlige fejl fra smølferne.

De små blå havde flere store chancer. Bla. Sparkede 2-meter forbi en bold i det lille felt efter en dødbold, og flere andre gange var det ligeved og næsten. Til sidst kom der hul på bylden. Gotte fik ”tyret” en bold i rusen, efter et fladt indlæg, var blevet skammeligt behandlet at Kampstart, der stadig kalder hans ”tæmning” en aflevering og bevidst assist. Dette skete næsten samtidig med, at der blev fløjtet af til halvleg.

2. halvleg var som så ofte en noget rodet omgang. Svigtende koncentration og manglende evner kombineret med ringe kondi. Efter 2 min var Bjælke ved at koste et mål da han kigger langt efter sin markering. Heldigvis var modstanderen heller ikke klar. Så Bjælke slipper og napper bolden og losser den langt op af banen, hvor Stoffer kan løbe fra modstanderen og med sit sikre venstreben, kanonerer kuglen op i hjørnet. Vores 12 mands hold blev herefter lidt presset tilbage af DGS, der gerne ville have point. Det hjalp ikke at Specialen fik sig et dumt gult kort. Heldigvis fik DGS største tumpe også et gult kort ikke langt tid efter. Så ville Vork også være med, selvom han kort forinden, havde brokket sig gevaldig over Specialens dumme kort, sparkede han en modstander ned i irritation over et ringe træk. Det så dog længe ud til at Smølferne ville holde det pæne 0, men så tager formanden sig en blunder. Et spark, der aldrig burde gå ind, ender med at trille under ”billen”. De sidste min. Bliver der losset og sparket frem og tilbage, uden at det ændrer resultatet. Smølf fik hermed den første sejr og 100 kr i bødekassen. Så alt i alt en god dag.

/Stoffer

Kampfakta: AC Smølf - DGS