5. Maj 2011

AC-Smølf vs. Skovbakken IK

Solen skinnede og Smølferne var tændt fra kampens start - sæsonens første sejr skulle i hus. Det var et must da Smølferne skulle op mod pujlens nr. chok. og med et par dårlige oplevelser i kufferten skulle humøret op igen.

Smølferne havde endnu engang valgt at stille op i det nye 4-3-3 system - inspireret af det danske landshold. Det kan dog diskuteres om man til tider kunne kalde det for en 4-5-1 opstilling. Men ideen med at lægge maksimalt pres på modstanderne skulle vise sig at bære frugt.
Kort inde i kampen, fik Smølferne frispark uden for feltet og det bliver sendt afsted med en så voldsom fart at målmanden intet kunne stille op og måtte ud i en parrade. Den røg direkte ud i panden på Gotte, der sendte bolden i jorden - men på mirakuløs vis fik målmanden reddet. En verdensklasse redning, onde tunger vil dog stadig mene at Gotte headede over fra 1 meters afstand.
Skovbakken havde intet at byde på denne smukke aften på fort Rosenvang, bortset fra et par enkelte chancer fra deres hurtige angribere. Det vender jeg tilbage med senere.
Efter 38 minutters spil, modtager Gotte en præcis aflevering fra Stoffer - hvilket resulterer i en halvflugter der snyder målmanden og sender bolden mellem benene på ham.
Smølferne sad totalt på første halveg og kort efter det første mål, lykkedes det igen med et uimodståeligt pres at snyde Skovbakkens offside fælde. Med en genial stikning i dybden sente Bjælke som en anden Michael Laudrup - Gotte afsted alene mod målmanden. Bolden blev lagt til rette og placeret fornuftigt tæt på keeperen 2-0!!!

Kort efter blev der fløjtet til pause - og som en klog mand engang sagde er 2-0 verdens farligste føring - hvilket Smølferne kun kan nikke genkendende til.

Med det skulle vise sig at Smølferne var alt for stærke i forhold til Skovbakken denne aften. Det skal nævnes at Vork stod fantastisk med flere klasse redninger og Dejbjerg spillede en fremragende kamp i midterforsvaret hvilket også resulterede i at han blev kampens fighter.
Smølferne blev ved med at presse på, og skabte flere gode chancer, men ind ville bolden ikke og nervøsiteten begyndte at sætte ind. Det resulterede i flere chancer til Skovbakken. Men efter 77 minutters spil fik Smølferne tilkæmpet et frispark i den ene side. Stoffer lagde et millimeter præcist indlæg ind i hovedet på Gotte, som smukt headede bolden over i den modsatte side og via stolpen lukkede kampen 3-0...
Så kunne Smølferne endelig slappe af og det resulterede i at Skovbakken fik et par løse muligheder og fem min før tid fik banens mindste og måske hurtigste spiller reduceret til 1-3 på et ok hovedstød - men der blev tilgengæld jublet som havde han alene mand afgjort em-finalen i 92, med en dobbel flikflak og kraftsprang eller hvad det nu hedder - i hvert fald sådan noget gymnastik GAY noget... Meeeeen de 3 point på kontoen var tiltrængt, så tror måske han var glad på vores vegne.