26. April 2012

Kampreferat, A.C. Smølf – FB Århus Omegn: 5 – 2

Med den tredje kampe på 6 dage bestod den første udfordring i at samle et mandskab til smølfernes dyst mod lokalrivalerne, FB Aarhus Omegn. Smølfer skulle bringes frem fra smølfesvampehusene hvilket bl.a. betød comeback til Carlos. Vi måtte stille op i en lidt uvant forsvarskonstellation med Stoffer og Kamp i midterforsvaret, Frederik på højre back og undertegnede på venstre. Allerede i første minut blev smølferne overrasket af et langt målspark som sejlede over forsvaret. Kun en vågen indsats af Stoffer og hurtig indgriben af dagens keeper, Bjælke, forhindrede at smølferne igen skulle komme hurtigt bagud. NU skulle man tro at vi klar, men efter 5 minutter var vi vanen tro bagud 2-0, efter to opdækningsfejl. Smølferne ville dog ikke lægge sig ned af den grund og arbejdede sig langsomt ind i kampen med David og Mark på den centrale midtbane som omdrejningspunktet. Smølfernes angreb i midten af banen var udfordret af store mængder mudder hvilket betød mange fejlafleveringer. Lidt mere held havde vi langs kanterne hvor kombinationerne flød, men i de fleste tilfælde blev vi bremset på ulovlig vis. Et af disse frispark sparkede Daniel til bagerste stolpe hvor Kamp hoppede højest og headede bolden i kassen. Resten af halvlegen bød på flere små chancer i begge ender. Daniel kunne have scoret i helt fri position midt for målet, men sparkede over i en situation, hvor 2-3 smølfer var fri foran mål efter opspil i højresiden. Fra 2. halvlegs start kom smølferne til en afveksling fornuftigt ud. Vi angreb på den knap så mudrede banehalvdel, og efter nogle hurtige kombinationer op gennem midten kunne Carlos spille Gotte fri og han kvitterede med at hamre bolden op i nærmeste hjørne uden chance for målmanden. Bare to minutter senere driblede David rundt i feltet indtil han blev fældet og korrekt tilkendt et straffespark. Samtidig brokkede FB spilleren sig til et gult kort. Til en afveksling stod smølferne ikke i kø for at sparke, idet straffepletten lå i en vandpyt! Stoffer tog ansvaret på sine skuldre, lagde bolden i mudderet og udplacerede sikkert målmanden. Resten af halvlegen vekslede spillet frem og tilbage. FB forsøgte uden held at lægge pres på smølferne som stod godt i forsvaret og generelt havde spillet. FB gik samtidig lidt døde hvorfor de aldrig fik et overtag. Mark, dagens spiller, afgjorde kampen med en solotur hvor han sikkert udplacerede målmanden og bare to minutter senere var han oplægger til Daniels cementering af resultatet efter en omstilling som blev afsluttet fra højre siden med et fladt skud ved nærmeste stolpe.