12. Maj 2012

Kampreferat, A.C. Smølf - AGF : 1 - 4

Hvis og hvis….

Topbrag på Fort Rosenvang mellem ligaens nr. 1 og 2.

Smølferne skulle forsøge, at holde fast i den sejrstime de havde gang i i ligaen, ved at slå nr. 1 AGF på det vindblæste Fort Rosenvang. Dette kom dog ikke til at ske. Men det kunne have været så meget anderledes, hvis og hvis og hvis… Smølferne lagde nemlig ud med en kæmpe chance, vel nærmest før viseren havde rundet det første min. Kom 2-Meter frem til en lidt tilfældig chance på kanten af det lille felt. 2 valg havde han. Spark i kassen eller spile tværs til helt fri Wossy. 2-M fandt dog en tredje mulighed, nemlig at losse bolden over og forbi målet.

Efterfølgende var der en del bølgende spil frem og tilbage, hvor både AGF og Smølferne kom frem til et par chancer. Men pludselig stod der 0-2, da Smølfernes offsidefælde viste sig at være mere fælde for os selv end modstanderne og en efterfølgende sløj defensiv indsats, så det pludselig ikke så nemt ud med at holde den ubesejrede stime i ligaen. Men efter som vi havde bagud i flere kampe i året og stadig vundet, fortsatte de små blå deres spil, og der blev da også tid til flere gode kombinationer frem ad banen, men de helt store chancer lod vente på sig, lige ind til 2-M fik en bold i dybden og denne gang valgte det ”sikre” valg, at spille på tværs til en fri Højgaard (i Denne kamp, klogt langs jorden, da hovedhøjde ikke kan anbefales). 1-2 og Smølferne øjnede endnu en comeback sejr. Dejbjerg ville dog, at det skulle være lidt mere besværligt, og kastede sig med knobberne forrest ind i en takling, som af dommeren blev belønnet med et gult kort. 1-2 ved halvleg.

Efter halvlegen blev der flere gange optræk til en udligning fra Smølferne, men AGF var heller ikke ufarlige, og det var vel ikke uheldigt, at de ikke scorede til 1-3 på nogle af de kontrachancer de fik. Pludselig lignede det et 2-2 mål fra smølferne, da først Daniel og så Leth var helt fri i det lille felt, men på utrolig vis blev chancen losset på overliggeren. De fine offensive takter i de første 25 min af 2. halvleg blev langsomt afløst af lossen og høje bolde, der blev fanget i vinden og det blev ikke til mange chancer. I stedet blev kampen lukket i de sidste 5 min med 2 kontramål af AGF. Først efter en dårlig aflevering hvor hele holdet var på vej frem og her efter et direkte resultat af opbrud i defensiven hos de blå.

Resultatet 1-4 var noget bittert, da kampen egentlig var tættere end resultatet, men værst var det, at Smølferne ikke magtede at presse modstanderen de sidste 20 min, hvor vi virkelig skulle sætte dem under tungt pres (på trods af at modstanderen faktisk havde en højere gennemsnitsalder end Smølferne), kunne vi ikke presse/løbe dem over ende. Skuffende må vi tage til takke med 2. pladsen midtvejs i ligaen.