11. Januar 2002

Referat fra bestyrelsesmødet 5. januar

Lørdag den 5. januar blev der holdt møde i den absolutte top i AC Smølf. Bestyrelsen og suppleanter mødtes hos Peter, som har fået et ekstremt dyrt værelse med udsigt til havnen på Kystvejen. Vi venter stadig på indflytterfesten.

Efter at have ventet på Malle i en halv time fremlagde Stoffer klubbens økonomi. Vi har cirka 3.100 kroner, hvoraf nogle skal gå til en ny taske, (fordi Sloth svitsede den gamle), overtræksveste, 10 nye træningsbolde og et par gode kampbolde. Vi har allerede været ude og kigge på markedet.

Desuden skal vi have logo på trøjerne, så vi kan ligne seriøse serie 5-spillere. Da økosmølfen på en eller anden mærkelig måde har styre på finanserne, blev kontingentet for 2002 fastsat til det samme som sidste år: 325 kroner.

Vi talte om at det ville være optimalt at have en trup på 20-25 spillere, hvilket vil sige at vi mangler et par stykker. Peter og Jan sætter selvfølgelig suverænt holdet, som bliver udtaget på baggrund af træningsindsats og selvfølgelig også hvem der kan losse til en bold. SÅ KOM TIL TRÆING!

Træningen vil højst sandsynligt blive ændret lidt, så den er mere varieret og indeholder elementer af fysisk træning, da I alle er blevet for fede i ferien. Derudover kom der forslag om én-til-én-træning og placeringstræning. Det skal dog ikke ske på bekostning af det vigtigste: Spil på to mål.

Den nye sæson starter den 6. april, hvor vi med hjemmebanefordel tager imod IHF. Bed derfor nabo, kæreste, familie og de lokale drankere om at komme og kigge på. I samme forbindelse skal der tages nye billeder til hjemmesiden, så hvis nogen er homo nok til at bruge ansigtsmaske og hårlak, så ved i nu hvornår, der er brug for det.

Stefan har overtaget ansvaret for hjemmesiden, som i allerede er blevet informeret om. Han har bedre tid, og så har han den fordel, at han ved noget om hjemmesider.

Det var alt for nu. Jeg håber, at vi får en god sæson i serie 5, og at I er indstillet på at fortsætte opturen.

Hilsen Andreas