10. Februar 2002

Uafgjort i første træningskamp

AC Smølf mødte ligesom sidste år NB93 i første træningskamp og magtede at forbedre resultatet ved at spille 2-2.
Smølferne chockstartede med 2 hurtige mål sat ind af Stoffer efter to geniale indlæg over forsvaret. Derefter blev der tilsyneladende slappet af og primært pga glimrende målmandsindsats fik NB93 først reduceret kort før pausen.

Efter pausen blev det ikke bedre og en stor del af spillet foregik omkring eget målfelt, hvor modstanderen havde utallige hjørnespark, der dog sjældent blev farlige. Vi havde dog selv et par oplagte chancer, men magtede ikke at være så effektive som i første halvleg. Et kvarter før tid fik NB93 så scoret det udlignende mål og selv om der var enkelte farlige chancer til smølferne, sluttede kampen uafgjort.

Alt i alt var det en indsats der bar præg af, at være første gang holdet havde spillet udendørs siden efteråret.

Kampfakta: NB93 - AC Smølf