9. Marts 2002

Smølferne i problemer

I forårets tredje træningskamp var smølferne ikke i stand til at mønstre et komplet mandskab, og måtte således spille hele kampen med 10 mand. Af manglende spillere var vores målmand Krel, og Niels blev derfor valgt som målmand i første halvleg fordi han var en spasser, og Stefan Højgaard var det i anden halvleg.
Det startede ganske udemærket og på trods af at være i mindretal var smølferne ganske godt med i starten. Det lykkedes endda at komme foran efter ca. et kvarter på Stoffers header, men så røg luften ud af ballonen. Den næste time var ren katastrofe hvor der overhovedet ingen sammenhæng var i spillet. Bolden blev losset væk (selv om dette også mislykkedes ofte), tabt og hvorefter et nyt angreb rullede ind. Kolt/Hasselager fik i denne periode scoret 3 gange og det kunne endda være blevet til flere, hvis det ikke var på grund af en ualmindelig elendig skarphed blandt deres angribere. De magtede på det skammeligste at brænde op til flere fuldstændig åbne chancer, blot et par meter fra mål. I den sidste del af kampen fik smølferne dog endelig fat igen, og kom til flere gode chancer, dog uden at få bolden i nettet.
Alt i alt, omstændighederne taget i betragtning, en acceptabel indsats og modstanderen var absolut noget det ikke burde være et problem at klare, hvis vi møder dem senere i vores bedste opstilling.

Kampfakta: Kolt/Hasselager IF - AC Smølf

Ud over den normale resultat-opdatering, har jeg nu også lavet yderligere statistik over vores kampe. På klub-stat siden er der nu også et skema over vores halvleg vs. fuldtids resultater i gældende kampe. Desuden har jeg også lavet de enkelte kampsider således, at man nu kan blot skal klikke på de spillere som var med, for at komme til deres personlige side (Kun kampe i 2002)