30. Marts 2002

3-2 sejr i sidste træningskamp

I glimrende påskevejr afsluttede AC Smølf forårets turneringsforberedelser med en sejr over Stautrup IF på 3-2. Også dette hold er at finde i vores pulje.
For en gangs skyld var der endda hele to udskiftere med, og dette bevirkede da også at der blev spillet i et fint tempo hele kampen igennem. Spillet var generelt godt (og umådeligt bedre end forrige to kampe), men alligevel var det SIF der kom foran efter et lille kvarter. Det blev dog relativt hurtigt udlignet da deres målmand lavede et monster tæmnings-drop ved en tilbagelægning, som Stoffer hurtigt forstod at udnytte. Foruden dette mål havde smølferne allerede haft adskillige store chancer, men skarpheden manglede åbenbart lidt efter to kampe med få skud. I den anden ende kom SIF dog foran igen, på et mål der mindede en del om det første, med en lidt løs markering. Disse to chancer var dog næsten også de eneste tidspunkter, hvor der blev kaget defensivt.
Anden halvleg kom, med både sol og vind i ryggen, hvilket førte til et fint pres, som allerede efter få minutter var ved at give pote. Det lykkedes dog først efter en lille halv time at udligne, efter Vorks hårde spark, som målmanden måtte lade gå ind.
Fra det øjeblik sad Smølf totalt på kampen, og presset blev kun øget da SIF 5 min senere fik et gult kort. Det var dog først 5 minutter før tid at det forløsende mål kom, hvilket Jeppe flot satte ind med en dejlig venstrebensflugter oppe på undersiden af overliggeren.

Kampfakta: Stautrup IF - AC Smølf