7. April 2002

Fuldt udbytte i sæsonpremieren

AC Smølfs første optræden i serie 5 endte med en lækker 2-1 sejr over IHF/Aarhus. Holdet var næsten i stærkeste opstilling, med undtagelse af Gammelsmølf, som dermed missede sin første kamp for holdet. Nu er Niels den eneste der har spillet i samtlige 26 kampe.
Der blev startet noget nervøst hos smølferne, og størstedelen af spillet foregik i de første tyve minutter nede på egen banehalvdel. Det kom dog ikke til reelle scoringsmuligheder for IHF i løbet af dette. En af modstandernes forsvarsspillere var dog så uheldige at træde forkert og forvride knæet så alvorligt, at han måtte hentes i ambulance, og dette var åbenbart hvad der skulle til for at smølferne kom igang. Opspillet blev forbedret og efter en lille halv time sendte Andreas et perfekt indlæg ind fra højre side, som Stoffer sikkert headede i mål. Der blev kreeret en del flere chancer for smølferne, visse mistænkelig tætte på 100%-chancer, men halvlegen endte 1-0.
Anden halvleg startede ligeså nervøst som første, og efter en dødbold fik IHF udlignet på et hovedstød. Dette tændte dog smølferne og igen kom spillet i gang, og 10 minutter senere lavede deres målmand en fæl fejl, da han i et forsøg på at sparke bolden væk uden for feltet skød den fladt hen til rené, som med et følt langskud satte bolden ind lige under overliggeren, og netop uden for den tilbagestormende målmands rækkevidde.
Presset blev holdt indtil Coach 12 min. før tid fik det gule kort, og dette gjorde det virkelig travlt hos smølfe-forsvaret, da IHF satte alt frem. Stillingen holdt dog, og kunne gå sejrrigt fra deres første kamp, som de måske ikke sad på spillemæssigt, men hvor det lykkes at holde modstanderen til kun et par enkelte scoringsmuligheder.

Kampfakta: AC Smølf - IHF/Aarhus 1