9. April 2002

Kneben sejr i DONG-cup

I første runde af DONG-cuppen var modstanderen FFD/Kralupy, som også har hjemmebane på Rundhøjskolen. Da de var et nystartet hold, var kendskabet til dem begrænset til hvad formanden havde observeret i deres første puljekamp, og konklusionen var, at de var et "ganske godt hold hold med en del hurtige unge spillere".
Dette kunne man dog ikke se i starten af kampen, som Smølf sad fuldstændig på. Først efter et kvarter rørte Krel bolden for første gang efter et skud der gik langt over mål.
Overvægten i spil udmyntede sig dog heller ikke i de voldsomt store chancer for smølf, men det virkede blot som et spørgsmål om tid før der kom gang i scoringerne. Det skete da også efter 20 min, men det var yderst overraskende FFD der åbnede scoringerne. En tilsyneladende lettere overvægtig angriber viste sig pludselig at kunne bevæge sig overraskende hurtigt, og efter at have løbet smølfeforsvaret bag sig fik han bolden i nettet.
Sidelinien var i chok, men det varede dog ikke længe før Vork havde udlignet. Herefter var resten af halvlegen ganske lige, med store chancer til begge hold, dog uden yderligere mål.
I 2. halvleg startede smølferne som lyn og torden, og i løbet af 5 min var de pludselig foran 3-1 på mål af Vork og Jeppe. Smølferne var så småt ved at gøre klar til en storsejr, da forsvaret i minuttet efter endnu engang blev overløbet og FFD reducerede til 3-2.
Resten af halvlegen svingede så frem og tilbage, hvor smølferne endnu engang blev presset tilbage i de sidste minutter, men i endnu en kamp lykkedes det at holde stand (på trods af en utrolig lang overtid).
Alt i alt en ikke særlig god kamp af smølferne, der ofte blev overløbet eller ikke fik dækket ordentligt op på indlæg, og hvor det offensive næsten udelukkende bestod af lange bolde, der enten blev dømt off-side, eller også kunne målmanden ubesværet samle dem op.

Kampfakta: FFD/Kralupy - AC Smølf