16. April 2002

Ude i DONG-cuppen's 2. runde

På trods af at modstanderen i DONG-cuppens anden runde var et på papiret dårligere hold (serie 6), lykkedes det ikke AC Smølf at gå videre til næste runde. Det viste sig nemlig at smølferne slet ikke var så overlegne, hvilket til dels kunne skyldes at der var en del afbud (bænken bestod f.eks. af lutter "angribere"), og dels at holdet tilsyneladende bare havde en off-day
Kampen startede med et par hurtige mål. Efter blot lidt over et minut spillet, lykkedes det en Holme-spiller at sparke bolden fladt ind, tæt ved korteste stolpe efter en dødbold, men der blev hurtigt svaret igen da Jens fyrede venstrebenet af, et par meter uden for feltet, hvorefter bolden susede elegant op i det ene målhjørne til hans første smølfmål. 1-1
Som forrige kamp var det næsten kun en enkelt mand der derefter voldte problemer for smølferne, idet Holme's højre midt ustandseligt kom igennem og lagde bolde indover, eller gik selv. Krel var dog flyvende i mål og stoppede skuddene sikkert. I den anden ende brændte det dog også gevaldigt på et par gange, med blandt andet to skud på træ-værket. Det var dog for det meste kun efter tilfældigt spil at disse chancer opstod, og generelt var opstillet endnu engang utilfredsstillende.
Kampen skred frem og stadig var der voldsomt store chancer til begge hold (flest til Holme), men da den famøse højre midt så fik et gult kort for brok i midten af anden halvleg øjnede smølferne chancen for at slå til. Et indlæg blev forlænget og dumpede ned til Andreas der sparkede bolden sikkert ind til en 2-1 føring. Holme blev dog derefter igen fuldtallige, og fortsatte deres til tider meget farlige angreb. Fem minutter før tid gav det pote og de fik udlignet, efter at den højre midt krøllede 2 smølfer og lagde bolden indover.
Af hensyn til lysforholdene blev den forlængede spilletid aftalt til 2x10min med Golden Goal. Det var dog tæt på at blive afgjort allerede i de første sekunder, da smølferne fik en stor chance der blev afværget. Senere i den lille halvleg var det igen utrolig tæt på, da bolden besluttede sig for at danse rundt på målinien, efter først at havde ramt indersiden af stolpen.
Det blev dog Holme der trak det længste strå da de to minutter før straffesparkskonkurrence fik scoret det vindende mål.
Ærgeligt, ærgeligt, ærgeligt og bare ikke godt nok er vel hvad man kan sige om den kamp.

Kampfakta: Holme FC (S6) - AC Smølf

PS: Træning aflyst imorgen (onsdag d. 17/4) pga. landskamp