27. April 2002

Berøvet på og uden for banen

Så skete det! Smølferne løb ind i deres første nederlag i serierne nogensinde. Det blev endda så væmmeligt som 3-0 til de gule fra Olympia, i en kamp, hvor det bare ikke kørte for smølferne.
Det tegnede sig da også til at blive en væmmelig kamp, efter at Olympia i de første fem minutter havde belejret smølfemålet, og kreeret et par 100% chancer og desuden sendt bolden på stolpen.
Stormen blev dog redet af og resten af halvlegen var betydeligt mere lige, selv om det ikke var det bedste spil der blev vist. Halvlegen endte målløs, selv om begge hold nok kunne have scoret et par gange.
Efter pausen chokstartede Olympia med et mål, efter bolden blev erobret fra Claus og selv om Kristian i først omgang fik stoppet friløberen, hoppede bolden fra ham og en Olympia spiller kunne sættet den i nettet.
Det var ikke rigtigt muligt for smølferne at svare igen, selv efter en god periode fra det 10. minut og lidt frem, lykkedes det ikke at udligne.
Kampen begyndte at stige i intensitet og det endte med at Stefan H. indkasserede det gule kort. Lige efter kunne Olympia så gøre det til 2-0 og det blev også 3-0 før smølferne igen var fuldtallige.
Efter at være gået glip af de 3 point (fortjent), vendte de slukørede smølfer tilbage til omklædningsrummet, kun for at opdage at der var blevet brudt ind gennem vinduet og at der var blevet snuppet lidt penge, jakker, bukser og sko!. Altsammen tilsyneladende samlet og fragtet væk i stoffers taske, hvis indhold de dog havde været så venlige at efterlade på gulvet, heriblandt klubbens pengekasse (-pose), som ikke var kommet sammen med værdierne ud til banen.
En task-force blev udpeget til at gå på jagt efter gerningsmændene, der på baggrund af de manglende sager har følgende signalement: