30. April 2002

Uafgjort mod 1900

Efter nederlag i de to seneste udebanekampe lykkedes det endelig at få point i en 3-3 kamp mod Aarhus 1900. Kampen var af 1900 blevet flyttet til en hjernedød tirsdag, hvilket betød at der igen ikke kunne stilles med stærkeste hold. For en gangs skyld var det dog ikke forsvaret der led af afbud men i stedet de to topscorere Vork og Stoffer der var væk pga arbejde.
Der blev derfor startet med den noget usædvanlige angrebsduo bestående af Højgaard og Niels. Det viste sig dog at virke ok, og Højgaard viste hurtigt at han var i stand til at løbe fra 1900's forsvar.
Den første halve time skete der ikke det helt store. Vi kom frem til enkelte chancer, mens 1900 i den anden ende kun farlige på hjørnespark, hvilket de så til gengæld havde en del af.
Lidt efter den halve time fik 1900 så scoret, men der blev vist flot gejst og et par minutter før pausen headede René en bold langt frem, som Højgaard opfangede efter at have løbet forsvaret agterud, og han kunne så sikkert udligne.
Anden halvleg startede nu med den stærke vind i ryggen, hvormed det blev lidt nemmere at få bolden væk fra eget felt. Også offensivt gik det bedre, og Højgaard kunne efter et godt indlæg fra Jeppe heade bolden i mål.
1900 havde dog til tider et par åbne chancer efter, og i løbet af små 10 minutter havde de pludselig vendt det til en 3-2 føring efter at forsvaret var blevet løbet over ende. Smølferne fortsatte dog med at kæmpe og René kunne med kun 5 minutter tilbage sende bolden i mål, fra kort men spids vinkel.

Kampfakta: Aarhus 1900 - AC Smølf