8. Maj 2002

Cup-sejr ude på landet

Smølferne var i den grad kommet ud af kommunen, da de i JBU's pokalturnering for serie 5/6 havde trukket serie 6 holdet Laven/Linå IF, en klub med tilholdssted et stykke uden for Silkeborg. Banerne viste sig dog næsten at være køreturen værd, og må betegnes som de bedste set i klubbens historie.
Der var sæsondebut for et par spillere. BR var tilbage efter at have været væk for at tage jagt-tegn, og da Krel ikke kunne passe målet, var formand Malle trukket i trøjen.
Som sidste kamp fik smølferne en god start. Efter blot 4 minutter kunne Jens med et langt løb ned af højre fløj efterfølgende spille ind til René, som drejede rundt og scorede sikkert. Armene kom dog hurtigt ned, da LLIF fik udlignet et par minutter senere. Miskommunikation mellem forsvar og målmand betød at ingen fik fat i en bold, som modstanderne så kunne udnytte.
Kampen fortsatte egentlig ganske lige, indtil 10 minutter før pausen hvor et indlæg fra stoffer til den fjerneste stolpe dalede ned til en fuldstændig umarkeret Westergreen der med et godt hovedstød placerede bolden uden for målmandens rækkevidde.
Overtaget til smølferne blev ved med at stige og i anden halvleg var modstanderens mål belejret i store perioder. Deres opspil var faldet helt sammen og de fleste af deres spillere syntes at være ved at være flade. Dette betød at smølferne nærmest vadede i chancer, men det lykkes kun at score en enkelt gang, hvor stoffer på en friløber kunne sætte bolden fladt ind ved nærmeste stolpe.
Alt i alt en ok gang fodbold, men måske med lidt for stort spild af chancer. Sejren kunne godt være blevet en anelse større.
Hvis ikke smølferne bliver udtrukket som oversiddere bliver den næste Cup-kamp spillet om en uge.

[edit 9/5] Modstanderen er nu blevet trukket, og vi skal møde Røde Stjerne, som vi jo var i pulje med sidste år, på hjemmebane.

Kampfakta: Laven/Linå IF - AC Smølf

Snefens