15. Maj 2002

Fortsat succes i cuppen

For første gang i næsten en måned var smølferne tilbage på Rundhøj Bakker (Rundhøjskolen), og de kunne fortsætte den gode stime af hjemmebaneresultater ved at vinde 2-0 over Røde Stjerne FC. Et hold som sidste år netop magtede at rykke op fra samme pulje som AC Smølf.
Det startede dog som en noget rodet affære, da vi 5 min inde i kampen pludselig stod med en ekstra dommer, der mente, at han skulle dømme kampen. Det fik han så lov til, og han gjorde det da også for det meste ok.
Højgaard prøvede igen at starte i toppen sammen med Stoffer, som efter at have fået et spark over anklen måtte udgå senere i halvlegen. Højgaard viste sig dog at kunne klare sig alene, og et par minutter før pausen kunne han drible bolden i mål, efter at have modtaget en aflevering fra Jan. Halvlegen havde inden da været en rimelig lige affære, hvor Røde Stjerne havde en del spil, men ikke kunne komme til ordentlige afslutninger. Modsat var smølfernes angreb kun af kort varighed, men det førte til nogle gode chancer. Som tiden gik magtede smølferne dog at holde bolden i længere perioder.
2. halvleg var egentlig ikke meget anderledes. Højgaard fik scoret igen, denne gang fra en spids vinkel fra højre kant. Der kom egentlig større chancer senere, men de blev ikke udnyttet så køligt. Et stolpeskud efter en friløber var det tætteste vi kom på 3-0.
Forsvarsmæssigt havde vi godt fat i dem, og det udviklede sig kun i enkelte tilfælde til noget der kunne blive farligt. For det meste blev der brudt ved at sparke væk, hvilket ikke var det kønneste, men det virkede sgu ok.
Dermed er vi klar til 4. runde i cuppen, som er sat til om 14 dage.

Kampfakta: AC Smølf - Røde Stjerne FC, Aarhus